Hus med swimmingpool tæt på klitter og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Troldedalen 21, Houvig

- Sommerhusnr.: J6232
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 14
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et godt beliggende sommerhus i Houvig kun 250 m fra Vesterhavet og kun ca. 1500 m fra Søndervig. Huset er bygget ind i en klit og har en rigtig flot udsigt til klitterne. Huset har en swimmingpool og en sydvendt terrasse, der er godt afskærmet af den nærliggende klit. 2 hunde må medbringes.

Sommerhus med swimmingpool i Houvig

Et godt beliggende poolhus tæt på stranden. Huset er bygget ind i en klit, hvilket giver dejligt læ og en god beskyttelse mod vinden. Der er 8 sovepladser i sommerhuset fordelt på 3 soveværelser og en hems. Alle værelser er hver forsynet med en dobbeltseng. Sommerhuset er lyst og indbydende indvendigt. Der er 2 badeværelser, begge med en bruseniche og med gulvvarme. På det mindre badeværelse er der en vaskemaskine og en tørretumbler. Og på det store badeværelse er der en sauna til 4 personer. Det store badeværelse er placeret i forbindelse med poolafdelingen, hvor der er en spa til 3 personer og et lille sæt cafémøbler, hvorfra de voksne kan se børnene bade i poolen. Stuen og køkkenet har et praktisk klinkegulv. Og i stuen er der en brændeovnsindsats, et fladskærms-TV, en radio m/CD-afspiller, parabol og gratis trådløst internet. Køkkenet er en del af stuen. Her er der en fryser på 60 L, en mikroovn og en opvaskemaskine.

En god læfyldt terrasse

Dette sommerhus har en god sydvendt terrasse, som er særdeles godt beskyttet af den store klit mod sydvest, som huset er bygget ind i. Klitten danner rigtig godt læ for vinden, men der er stadigvæk sol på terrassen, ligesom der er god mulighed for privatliv. Området Houvig er en meget populær feriedestination, hvor naturen er skøn og kuperet, og hvor der er mulighed for både vandre- og cykelture i det smukke landskab. Det er tilladt at medbringe 2 stk. hund i huset.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset J6232

D.
sagde , Danmark

Super fin hus i forhold til pris og beliggenhed.
Ligger et dejlig sted rolig omgivelser tæt til strand.
Kan varmt anbefales .

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt hus – smagfuldt og enkelt indrettet, med alt hvad man skal bruge. Godt køkken med det hele.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus i lækkert området,tæt på vandet. Nemt at cykle og gå til Søndervig. Fantastisk at deltage i morgengymnastik på stranden. Huset rummer max 6 personer og der er dejligt på terrassen og på det lille udkigs punkt på toppen, hvor der er den smukkeste solnedgang over Vesterhavet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2005 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...