Strandnært, renoveret sommerhus i Houvig til 4 personer og 1 hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Vibedalen 10, Houvig

- Sommerhusnr.: J6249
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er du ved at planlægge den næste ferie med kæresten eller den lille familie? Så er dette sommerhus på Vibedalen 10 i Houvig den rigtige ferieadresse for dig. Dette lille, men fine, feriehus er renoveret i 2021 og rummer plads til op til 4 personer – og det firbenede familiemedlem er også hjerteligt velkommen. Feriehuset ligger kun en kort gåtur fra stranden, og brændeovnen sørger for ægte sommerhusstemning.

Lille og hyggeligt sommerhus med brændeovn – renoveret i 2021

Sommerhuset har i 2021 gennemgået en renovering, og de indbydende omgivelser udgør den perfekte base for en afslappende ferie ved Vesterhavet. Med sine i alt 84 kvadratmeter byder feriehuset på plads til op til 4 personer (og 1 hund). De 4 sovepladser er fordelt på 2 soveværelser, et med en dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge.

Sommerhusets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor du og dine nærmeste kan samles om hyggelige middage og filmaftener på sofaen – mens brændeovnen sørger for klassisk sommerhusstemning med sine knitrende flammer.

Feriehuset er udstyret med alle praktiske bekvemmeligheder – både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. I behøver altså ikke at slå om, hvem der skal tage opvasken efter aftensmaden. Badeværelset er desuden udstyret med gulvvarme, så du slipper for kolde fødder hele året rundt.

Skøn naturgrund kun 250 meter fra stranden i Houvig

Feriehuset på Vibedalen 10 ligger på en skøn og rolig naturgrund for enden af ​​en blind vej. Den afskærmede og lukkede terrasse byder på god plads og ugenerede forhold, når der skal solbades eller grilles om aftenen.

Et af højdepunkterne ved sommerhuset er uden tvivl den strandnære beliggenhed. Kun 250 meter væk ligger den smukke strand og det brusende Vesterhav og venter på dig. Har du hund med på ferien, vil den med garanti også elske at få lov til at udforske stranden. Tank ny energi i den forfriskende, salte havluft – det er ren velvære for krop og sjæl!

Det siger vores gæster om sommerhuset J6249

D.
sagde , Herning

Et rigtig dejligt feriehus. Velholdt, hyggeligt og skøn beliggenhed. Passede perfekt til en familie på 4 og vi nød at det var enkelt og den ro der var omkring huset, den korte vej til vandet og at vi om aftenen kunne sidde oppe på bænken og se solnedgangen fra sommerhusgrunden af :)Skønne omgivelser. Rolige, dejlig natur, luft omkring sig.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med skøn placering

D.
sagde , Frederiksværk

Super fint hus, med dejlig lukkede Terrasse hvor børnene bare kunne lege uden jeg skulle være nervøs. Dejligt med døre som var lydtætte så når den ene stod op blev den anden ikke vækket.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:84 / 1.619
Renoveret / Byggeår:2021 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...