Feriehus med spa og sauna ved Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Lærkedalen 4B, Houvig

- Sommerhusnr.: J6295
7 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Komforthus med alt, hvad der skal til for at du kan få en vellykket ferie med din familie eller gode venner. Også familiens firbenede medlemmer kan nyde godt af husets nærhed til Vesterhavet, hvor de vil elske at tumle rundt og løbe på stranden. Sommerhuset huser plads til 7 personer i alt. 

Slap af med komfort og naturskønne omgivelser nær Vesterhavet i Houvig

Dette feriehus på Lærkedalen 4 B er den ideelle ramme for en afslappet ferie ved Vesterhavet. Det er lyst og funktionelt indrettet, så I kan koncentrere jer om det væsentlige – hyggeligt samvær og selvforkælelse med spa og sauna – eller et velfortjent glas rødvin foran brændeovnen. Det kalder vi ferie. 

Sommerhus med 2 badeværelser og varmepumpe

Sommerhuset er indrettet med 4 soveværelser – de med dobbeltseng og 2 med enkeltmandssenge. Desuden finder I hele 2 badeværelser, hvor begge er med gulvvarme. Og hvis I er to familier, som har valgt at tage i sommerhus sammen, så kan hver familie have sit eget badeværelse. Sommerhuset er derudover indrettet med en varmepumpe, som sikre behagelige rumtemperaturer til lave omkostninger.

Nyd Vesterhavet eller tag en cykeltur rundt om Ringkøbing Fjord

Beliggenheden giver jer mulighed for at udforske heden, klitterne og stranden på gåben, mens cykelstien, der strækker sig ned over landtangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, er ideel til en dagsudflugt – måske hele turen rundt om Ringkøbing Fjord med pitstop i f.eks. Stauning Havn eller Ringkøbing, hvor restauranterne er klar til at servere mad af lækre lokale råvarer.

Desuden ligger sommerhuset kun 500 meter fra sandstranden, og det kræver derfor kun en kort gåtur. Vesterhavet er i hvert fald altid et besøg værd – uanset årstid. 



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:98 / 1.460
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...