Hyggeligt feriehus beliggende på kuperet naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon
Klitdalen 41, Houvig - Søg på husnr. J6323

Et rigtig hyggeligt feriehus beliggende på en smuk kuperet naturgrund, placeret mellem hav og fjord. Dette smukke område giver rige muligheder for gåture langs Vesterhavet, her kan man rigtig lade batterierne op.

Klitdalen – Houvig

Nord for Søndervig ligger Klitdalen i et skønt kuperet og naturskønt område. Houvig ligger mellem hav og fjord og giver rig mulighed for gåture langs stranden eller på de anlagte stier på heden.

Søndervig, som kun ligger et par kilometer herfra, er en lille dansk badeby med et fantastisk byliv, med gode butikker og restauranter.

Feriehuset

Et rigtig hyggeligt feriehus med en fin og god indretning. Huset råder over 2 fine dobbeltværelser og et rigtig godt badeværelse med gulvvarme og bruser. I den hyggelige stue som ligger i åben forbindelse med spisestue og køkken, sørger brændeovnen bl.a. for varmen, men her er også en energibesparende varmepumpe/aircondition. Endvidere finder du også trådløs internet og et fladskærms-Tv, skønt til dage hvor vejret evt. ikke indbyder til at sidde udenfor.

Huste blev i 2016 og 2017 delvist renoveret, men nyt gulv i stue og værelser, ny brændeovn, nymalede værelser og nyanlagt terrasse.

Terrassen

Huset har 2 gode terrasser hvor solskinsdagene rigtig kan nydes. Herfra kan havet høres og mærkes, tag en dyb indånding og lad solen varme dig og nyd din ferie.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:100 / 1.444
Renoveret / Byggeår:2016 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (62 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...