Sommerhus med panoramaudsigt, renoveret i 2020, 350 meter fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sortebærdalen 15, Houvig

- Sommerhusnr.: J6346
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en 3795 kvadratmeter stor, kuperet klitgrund i Houvig, nær Søndervig, ligger dette, i 2020 renoverede, skønne sommerhus. Op til 6 personer og 2 hunde kan tilbringe nogle skønne dage i den smukke vestjyske natur, kun 350 meter fra stranden. Naturligvis må jeres hunde også komme med på Sortebærdalen 15!

Smagfuld og moderne indretning med brændeovn

Sommerhuset er i 2020 blevet moderniseret. Det er smagfuldt indrettet med øje for detaljer. Den store opholdsstue huser ikke kun en behagelig sofa og lænestol, men også et stort spisebord, en pejs og det integrerede, åbne køkken. Køkkenet er veludstyret og har naturligvis en opvaskemaskine, som gør hverdagen i sommerhuset lige dét lettere.

Husets 6 sovepladser er fordelt over 3 soveværelser med enkeltsenge. Sommerhuset rummer desuden 2 badeværelser. Utrolig praktisk, især om morgenen. Der er bruser og gulvvarme på begge badeværelser, så varme fødder er garanteret.

Lækker, delvist overdækket terrasse med panoramaudsigt

Husets skønne træterrasse spænder sig rundt om to sider af huset. Her finder du ikke kunhavemøbler, liggestole og en grill, men også afskærmede hjørner, hvor I kan sidde og hygge jer i læ.
Grundet husets hævede placering i klitten, kan I nyde panoramablikket over klitlandskabet og glemme alt om hverdagens stress og jag.

Houvig er et smukt klitområde med mange velanlagte stier, tæt på hav og fjord, golfbane, fiskesø, købmand mm. Huset ligger ikke langt fra Søndervig, som summer af liv og aktiviteter om sommeren. Her finder i restauranter, specialbutikker, stor dagligvarebutik, cykeludlejning, fitnesscenter, minigolf og flere legepladser. I kan surfe i den populære Ringkøbing Fjord. Mellem Ringkøbing og Søndervig, ved Baggers, er der et oplagt sted med parkeringsmuligheder og toilet faciliteter. Her mødes både nybegyndere og øvede og nyder de gunstige forhold.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6346

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus in top Lage

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und stilvoll eingerichtetes Haus! Uns hat es an nichts gefehlt. Die Gegend ist traumhaft und sehr ruhig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Herrliche Lage in den Dünen mit Blick über die Dächer der anderen Ferienhäuser. Schöne Fensterfront zum Genießen der Sonnenauf- und untergänge. Gepflegt und sauber. Wir würden es auf jeden Fall wieder mieten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 3.795
Renoveret / Byggeår:2020 / 2006

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...