Hundevenligt feriehus med spa, sauna og kun 300 meter til havet

4
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 87, Houvig

- Sommerhusnr.: J6485
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Houvigs lyngklædte klitlandskab, kun 300 meter fra det brusende Vesterhav, ligger dette skønne spahus. Huset er dejlig rummeligt og kombinerer det luksuriøse med den helt klassiske sommerhuscharme. Her får I lidt af det hele – og så er det tilladt at tage op til 2 hunde med!

Charme, wellness og praktiske faciliteter

Med ferieadresse på Mågedalen 87 får I intet mindre end 124 skønne kvadratmeter, som I med op til 6 personer kan brede jer ud på. Det rummelige feriehus er lyst og venligt indrettet og har et touch af den klassiske sommerhuscharme over sig, samtidig med at det gemmer på et par luksuriøse overraskelser.

Huset råder – rigtig praktisk – over 2 badeværelser, og på det ene finder I jeres helt egen lille wellnessoase med både spabad og sauna. Nyd lidt ekstra luksus i de sene aftentimer, efter ungerne er lagt i seng, eller få varmen efter en gåtur i den friske havluft.

Leder I efter et feriehus til den næste familieferie, er her et ideelt valg. Ud over de lækre highlights er huset nemlig praktisk indrettet med både opvaskemaskine og vaskemaskine, så de huslige pligter hurtigt er overstået, og det beskidte tøj hurtigt kan blive rent igen og klar til en ny dag i naturen.

Afskærmet terrasse og kun få minutter til stranden

Udvendigt finder I en afskærmet terrasse, hvor I kan nyde det gode vejr og den friske havbrise (og selvfølgelig det skønne klitlandskab, I er omgivet af). I sommertiden kan der tændes op i grillen, og liggestole og havemøbler står klar, så I kan udnytte hver eneste solstråle.

Det fantastiske Vesterhav ligger kun 300 meter fra feriehjemmet, og en lille gåtur gennem klitterne bringer jer direkte ned til vandet og den kilometerlange sandstrand, som er et paradis for både store, små og ikke mindst firbenede feriegæster.

Den lokale gårdbutik i Houvig ligger ikke langt væk, og skal I på en større indkøbstur, kan I tage turen ind til feriebyen Søndervig, som er fyldt med fine forretninger, gode spisesteder og underholdning for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6485

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Raumwunder, viel Platz gute Zimmeraufteilungen und Anordnungen. effektiv und praktisch eingerichtet.
Trotz der Größe sparsam beheizbar.

DE
D.
sagde , Bremen

Sehr hell freundlich sauber und nah am Strand einfach toll zum entspannen

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit guter Ausstattung und guter Lage. Alles vorhanden, was man benötigte.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 1.200
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...