Feriehus med spa og ugeneret beliggenhed i første klitrække

4
icon
icon
icon
icon

Krogen 39, Houvig

- Sommerhusnr.: J6489
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 50 meter fra Vesterhavet ligger dette hyggelige feriehus og venter på jer. Her får I en helt fantastisk, ugeneret beliggenhed i det rolige Houvig, og endda i første klitrække. Huset er lyst og venligt indrettet med gode faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine – og et lækkert spabad!

Hyggeligt feriehus med praktiske faciliteter og spabad

Feriehuset på Krogen 39 rummer plads til 6 personer og er det perfekte valg, hvis I trænger til en stille og rolig ferie langt væk fra hverdagens strabadser. I vil straks blive budt velkommen af den venlige indretning, som med sine lyse træfarver og enkle interiør skaber en behagelig atmosfære i hele huset.

Det hyggelige træhus er ideelt til både familieferier og romantiske kæresteudflugter, og indretningen er rigtig praktisk med faciliteter som opvaskemaskine og vaskemaskine, så ferien bliver så ukompliceret som muligt.

På badeværelset finder I jeres helt eget spabad, og her kan I forkæle jer selv og nyde feriedagene ekstra meget.

Unik, ugeneret beliggenhed kun 50 meter fra Vesterhavet

I får en helt eminent beliggenhed med kun 50 meter til havet og helt ugenerede omgivelser på en grund rammet ind af høje klitbanker. Nyd den friske luft og den smukke natur i fred og ro på terrassen, som tilmed er delvist overdækket, så I til hver en tid har ly og læ.

Det brusende Vesterhav ligger som nævnt kun et stenkast væk. Tag en romantisk gåtur langs vandet, saml sten og muslinger med børnene, dyp fødderne på en varm sommerdag – her er altid noget nyt at give sig til.

Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 2000 meter væk, og den charmerende ferieby Søndervig ligger kun en køretur væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6489

D.
sagde , Danmark

Super fint hus, med en helt FANTASTISK beliggenhed! Vi kommer meget gerne igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.500
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...