Sommerhus på naturgrund i Houvig 300 m fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Klægdalen 5, Houvig

- Sommerhusnr.: J6545
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Funktionelt og velholdt sommerhus beliggende i Houvig. 2 dejlige, delvist overdækkede terrasser, hvoraf den vestvendte er lukket. Huset har en skøn udsigt til klitterne og ligger tæt på stort fredet klitområde med gode vandre muligheder. 5 km til golfbanen. Der er 6 sovepladser og trådløst internet. Der er også lademulighed og kraftstik installeret, så hvis I kommer i elbilen, kan I lade bilen her. 

Et godt sommerhus

Dette sommerhus har 4 soveværelser, 2 af værelserne har hver en dobbelt seng og de sidste 2 værelser har hver en enkelt seng. Der er et stort badeværelse, der er gulvvarme, en hjørnespa, sauna og en bruseniche. Derudover er der et gæstetoilet. Køkkenet er udstyret med en mikroovn, en fryser på 30 L og en opvaskemaskine. Stuen er smagfuldt møbleret og har træloft til kip samt et flot trælaminatgulv. Den flotte brændeovn spreder både hygge og varme, mens fladskærms-TV’et, DVD’en, radioen m/CD-afspiller og det gratis trådløse internet med god hastighed sørger for underholdningen. I huset er der desuden en kombineret vaskemaskine og tørretumbler.

Gode terrasser

Gode terrasser er altid skønne, og dette hus har 2 af dem. Den sydvest vendte er lukket og delvist overdækket, og herfra er der en skøn udsigt over det smukke klitlandskab, og brusen og duften fra Vesterhavet er ubeskrivelig. Mod nordøst er der en skøn morgen terrasse. På naturgrunden er der en gynge og en sandkasse til de små.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6545

DE
D.
sagde , Deutschland

sehr zu empfehlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit unseren 3 Kindern in dem Ferienhaus. Es war alles da was das Herz begehrt. Es war sauber und auf dem neuesten Stand. Da unsere Zwillinge erst 1 1/2 Jahre sind und beim Essen noch eine ziemliche Schweinerei machen,hatten wir leider keinen Schutz für den Teppich. Vielleicht wäre da noch was möglich. Ist aber kein Muss. Ansonsten können wir das Haus weiterempfehlen. Sir fahre jedes Jahr nach Dänemark

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich und gut ausgestattet, es hat uns nichts gefehlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:89 / 2.218
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...