Fantastisk lækkert feriehus med flot aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 41, Houvig

- Sommerhusnr.: J6566
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk lækkert feriehus, smagfuldt indrettet og med masser af plads til den store familie. Huset har 2 badeværelser, det ene med spabad og adgang til sauna. Det flotte aktivitetsrum indbyder til mange sjove og hyggelige timer sammen.

Houvig

Ca. 2 kilometer fra badebyen Søndervig ligger Mågedalen i et smukt kuperet terræn. Et fantastisk område med de historiste bunkers og de mange muligheder for gode lange gåture i det smukke hedeområde mellem hav og fjord. Tag børnene i hånden og gå en tur til stranden, her er et hav af muligheder for rigtig mange timers leg og hygge.

Et specielt flot feriehus

Et fantastisk flot feriehus med en god og meget smagfuld indretning. Huset har plads til den store familie på 8 og med det flotte aktivitetsrum med bl.a. billard og bordtennis, er der mange muligheder for sjov og hygge hvis vejret ikke skulle være med jer en dag. De 4 dejlige værelser huset råder over, er alle med dobbeltsenge. Der er 2 badeværelser, det ene med spabad og adgang til sauna. Så mens børnene leger, kunne man nemt bruge et par timer til selvforkælelse i badeværelset. Husets absolutte samlingspunkt finder du køkkenet, stuen og spisestuen, hvor du kan hygge dig sammen med familie og venner. Huset er billigt at opvarme, idet her er luft til luft varmeveksler.

Dejlige dage på terrassen

Her på Mågedalen 42 terrassen er der virkelig mulighed for at finde læ, så de lange og lyse sommer dage / aftener kan nydes i fulde drag. Tag grillen frem og lad stegen simre alt imens du slapper af i de gode havemøbler. På den ene side ligger huset beskyttet af klitterne.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6566

D.
sagde , Tranbjerg J

Virkelig lækkert hus med god indretning. Vi have meget stor glæde af husets bordtennis og pool bord.
Huset og terrassen ligger tilbagetrukket fra vejen og du kan derfor sidde helt ugeneret.

D.
sagde , Danmark

Synes det er rigtig hyggeligt.
Kommer bestemt igen.Sommerhus er rigtig hyggelig indrettet. Fint med to soveafdelinger. Dejligt med to badeværelser. Dejlig lukket terrasse. Ligger godt for enden af lukket vej. Kan kun anbefales.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:132 / 1.200
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 0 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...