Flot feriehus i Houvig tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Krogen 37, Houvig

- Sommerhusnr.: J6579
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk flot og smagfuldt indrettet feriehus i Houvig- lige noget for den kræsne lejer. Huset er omgivet af terrasser, og herfra kan du nyde udsigten til klitterne. Huset er udstyret med en energibesparende luft-til-vand-varmepumpe, der er godt for både miljøet og for økonomien.

Feriehus tæt på Houvig Strand

Dette flotte feriehus ligger i et smukt og kuperede landskab kun 200 meter fra stranden. På stranden og i klitterne findes resterne af den såkaldte Atlantvold fra 2. verdenskrig, et historist tilbageblik og et fantastisk syn.

Moderne og velindrettet feriehus

Et fantastisk flot og smagfuldt indrettet feriehus i den smukke vestjyske natur. 3 flotte, lyse soveværelser, hvoraf de to er med dobbeltsenge, og det sidste med seperate enekltsenge. Der er et stort badeværelse med gulvvarme, spa og sauna. Der er endvidere et mindre badeværelse med bruser, og her er der også gulvvarme. I hjertet af huset finder du stue, spisestue og køkken. Et flot rum med loft til kip og et flot lys fra huset vinduer. Her er der en brændeovn, som kan varme det store rum op, men her kan du også trygt tænde op for varmen, for huset besidder en energibesparende luft-til-vand-varmepumpe.

Nyd solen og duften af havet på husets terrasser, hvor der er mulighed for at finde sol eller læ omkring huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6579

D.
sagde , Esbjerg V

Dejligt stort og praktisk hus, lige ved vandet og tæt på både fjord, hav, Ringkøbing og Søndervig. Pænt og velholdt, fin sauna og lækker spaLigger fantastisk ift stranden, mindre end 5 minutters gang over klitterne. Tæt på det hele, men alligevel privat have og terrasse

D.
sagde , Danmark

Velindrettet, lyst og hyggeligt feriehus. Rolig og smuk beliggenhed.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (95 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, garage.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...