Charmerende sommerhus med udendørs sauna og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Sortebærdalen 73, Houvig

- Sommerhusnr.: J6591
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Sortebærdalen 73 i Houvig ligger dette idylliske sommerhus og venter på jer. Huset er indrettet til 6 personer og emmer af charme med en helt klassisk hyggelig og gennemført sommerhusstil. Der er en skøn træterrasse både mod øst og vest og tilgang til en lækker udendørs sauna. Hunden er også velkommen!

Masser af ferieidyl med kærlig indretning og brændeovn

Det lille træsommerhus har en helt speciel ferieatmosfære over sig. Huset er indrettet med kærlighed, og indretningen bærer stort præg af den klassiske og charmerende sommerhusstil med lyse, afdæmpede farver og søde, personlige detaljer.

Ferieidyllen er helt i top, og brændeovnen i stuen sætter prikken over i’et. De knitrende flammer sørger for god varme selv på de køligste vinterdage og spreder en afslappende og hyggelig stemning. De store vinduer giver jer udsigt til den skønne natur, som kan nydes både på solrige sommerdage og blæsende efterårsdage.

Huset er praktisk indrettet med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så der hurtigt er styr på de huslige pligter. Badeværelset har gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse om fødderne om morgenen. Badeværelse er blevet renoveret i 2021. 

Skøn træterrasse, udendørs sauna og 350m til Vesterhavet

Feriehuset har en skøn, delvist overdækket træterrasse, som går halvvejs rundt om huset med siddepladser både på øst- og vestsiden, så I kan følge solen dagen lang. Der er masser af hyggelige kroge, hvor I kan sidde i ro og fred med en god bog og en friskbrygget kop kaffe.

Fra terrassen har I tilgang til jeres helt egen sauna. Her kan I sidde i varmen og samtidig nyde det vestjyske klitlandskab gennem vinduerne – hele året rundt.

Beliggenheden i det nordlige Houvig er både rolig og strandnær, og kun 350 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav, som er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster. 

Det siger vores gæster om sommerhuset J6591

D.
sagde , Holstebro

Sortebærdalen 73 er et hus man føler sig afslappet og hjemme i ! Indbo er brugt, men ikke slidt!
Sengene er ikke luxus men ok!
Alt i alt et hus i mellemgruppen, hvad angår møblering ude og inde og udstyr!
LIGE OS

D.
sagde , Vitten

Ja vi kan forestille os at holde ferie i huset igen.Et dejligt hus der er indrettet rigtig godt og i meget fin vedligeholdsstand.

D.
sagde , Danmark

Dejlig, uhøjtidelig og god mulighed for at slappe af og lave mad.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1983

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...