Hyggeligt feriehus til 6 personer med sauna kun 500m fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Houvig Klitvej 49, Houvig

- Sommerhusnr.: J6601
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Houvig Klitvej 49 ligger dette skønne feriehus til 6 personer. Det store hus er hyggeligt indrettet med egen sauna, og rundt om huset går en stor terrasse. Der er udsigt ud over golfbanen i Søndervig, og det brusende Vesterhav ligger kun 500 meter væk. Op til 2 hunde er også tilladt.

Rummeligt feriehus med sauna og hyggelige kroge

Det 132 kvadratmeter store murstenshus rummer god plads til 6 personer og er hyggeligt indrettet med fine detaljer og varme farver. Den klassiske brændeovn tilfører ekstra charme og feriestemning og sørger for god varme hele året rundt. Med jeres egen sauna kan I forkæle jer selv med lidt ekstra wellness på ferien.

Der er masser af hyggelige siddekroge, hvor I kan sidde i fred og ro med en bog og en kop kaffe. Køkken, stue og spiseafdeling er alt sammen slået sammen i det store opholdsrum, som fungerer som husets hjerte og kommer til at danne rammerne om en masse nye ferieminder.

Alle hverdagens hjælpere står klar til at gøre ferien så ukompliceret som muligt; både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler samt en hurtig og stabil internetforbindelse, så I nemt kan dele feriebilleder med dem derhjemme.

Stor, ugeneret terrasse og kun 500 meter til stranden

Rundt om feriehuset går en stor terrasse, som på den ene side er helt ugeneret og lukket af. Her kan I læne jer tilbage i havemøblerne og nyde det gode vejr og den friske havluft. Fra huset er der også udsigt ud over den grønne golfbane i Søndervig.

Der er kun 500 meter til havet, og få minutters gang bringer jer hele vejen ned til den brede sandstrand. Både børnene og hundene vil elske en udflugt til stranden, der byder på oplevelser for alle aldre hele året rundt.

 

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:132 / 1.455
Renoveret / Byggeår:2003 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...