Kvalitetshus med skøn terrasse og udsigt til klitter

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Krylen 61, Houvig

- Sommerhusnr.: J6689
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Flot kvalitetshus, der med sin unikke placering ved klitterne og flotte indretning sikrer en skøn ferie. Huset er opført i gode materialer, blev renoveret i 2013 og er udstyret med talrige faciliteter. Der iblandt 16 amp stik til opladning af el biler. Og på terrasserne omkring huset kan hele familien nyde tiden sammen i den friske havluft.

Et lækkert kvalitetshus

Dette lækre kvalitetshus ligger på den meget attraktive vej, Krylen, i Houvig. Det blev moderniseret i 2013, hvor et flot materialevalg, rengøringsvenlige klinkegulve med gulvarme samt en stilren indretning blev vægtet tungt for at give feriegæster de bedste forudsætninger for en dejlig sommerhusferie med moderne bekvemmeligheder.

Skønne terrasser

Huset har en skøn terrasse, som strækker sig omkring huset mod øst, syd og mod vest. Det gør det muligt at opholde sig på terrassen dagen lang, og nyde den friske havluft og den flotte udsigt. Både børn og hund har glæde af det smukke landskab, samt den korte afstand til Vesterhavet, som altid indbyder til en dejlig forfriskende gåtur.

Smukke Klitter

Houvig er kendt for de smukke klitter og kuperede sommerhusgrunde, som ikke alene danner en god udsigt, men også mulighed for privatliv mens man soler sig på terrassen eller nyder et lækkert måltid fra grillen med familie og venner.

Søndervig ligger kun ca. 5 km mod syd, og er altid en hyggelig destination for både indkøb og restaurantbesøg.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2013 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...