Dejligt poolhus i klitterne, med fjordudsigt og tæt på havet

4
icon
icon
icon
icon

Sortebærdalen 35, Houvig

- Sommerhusnr.: J6690
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Sortebærdalen 35 i Houvig ligger dette hyggelige træferiehus, som er med pool og til 10 personer, ideelt for storfamilien – eller 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen. Børnene vil elske pool afdelingen, hvor der også er spa og sauna. Det indbyder rigtig til leg og afslapning morgen, middag og aften.

Praktisk indretning med skøn pool afdeling

Hjertet i huset er den kombinerede stue- spisestue med køkkenafdeling, hvorfra man over halvmuren nemt kan følge med i samtalen i stuen. Køkkenafdelingen er praktisk indrettet med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine, så man slipper nemt om ved opvasken. Fra køkkenvinduet – og fra terrassen mod øst – har du et skønt view over Stadil fjord, Veststadil fjord og de store vidder. Her kan man rigtig “strække øjnene” og finde ro.

På de lidt koldere dage, indbyder stuen til afslapning foran brændeovnen – og herfra kan man også nemt følge børnenes leg i poolen eller på hemsen.

Der er 5 soveværelser i huset, hvoraf de 4 værelser er med dobbeltsenge og 1 værelse er med køjeseng. Derudover er der en hems med 2 ekstra sovepladser. Her vil måske især børnene nyde at sove, lege og lave hyggelige huler.

Der er lyst træ-laminat på alle gulve i værelser og opholdsrum.

Huset råder over 2 badeværelser, hvoraf det ene er med spa og sauna – og ligger i pool afdelingen. Det andet badeværelse indeholder vaskemaskine og tørretumbler, hvilket gør det nemmere at pakke til alt slags vejr – og til enhver lejlighed. En varmepumpe i huset gør huset mere energivenligt – og hjælper med at holde omkostningerne på et passende niveau.

Lyt til Vesterhavet og se solnedgangen over klitterne

På terrasserne rundt om huset, kan man til enhver tid finde et læ-hjørne, og mod syd er terrassen omgivet af klitter, så man er helt privat og kan nyde solen og lugten af havet, mens børnene gynger eller leger i sandet.

Aftenen kan byde på en lækker grill middag på terrassen, med god vin og Vesterhavets brusen, samt solnedgangen i baggrunden. Man kan også gå de 300 meter mod vest – igennem det flotte klit landskab – til Vesterhavet og nyde solnedgangen på stranden.

Inden for ca. 3 km når du bl.a. en skøn gårdbutik med masser af lokale specialiteter, Søndervig med shopping, restauranter, fiskesø og golfbane.

Her på Sortebærdalen 35, er alle muligheder for såvel aktiv ferie, som for en afslappende ferie – midt i naturen. 

Det siger vores gæster om sommerhuset J6690

D.
sagde , Danmark

Huset ligger i et fantastisk naturskønt område og det tager ca 10-15 minutter at gå ned til stranden via lyngområde og sandklitter.

D.
sagde , Viby J.

Dejligt poolhus med plads til 8-10 personer
Tæt på strand og natur
Rent og pænt hus
2 badeværelser – hvoraf det ene ligger i poolområdetSoverum:5
Bolig-/Grundareal:146 / 1.900
Renoveret / Byggeår:2019 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...