Flot sommerhus med udespa midt Houvigs fantastiske natur

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 6, Houvig

- Sommerhusnr.: J6730
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et førsteklasses sommerhus med en fantastisk indretning, hvor intet er overladt til tilfældighederne. På den dejlige terrasse står udespaen, hvor I selv på kølige dage kan sidde udenfor og nyde naturen. Og vil I hellere en tur i de salte bølger, så er der ikke langt til Vesterhavet. Desuden har sommerhuset på Klitdalen 6 også en sauna, hvor I yderligere kan nyde jeres ferie. Sommerhuset huser plads til 8 personer og 2 hunde, så der er plads til den store familie, eller to familier, som holder ferie sammen. 

Et skønt sommerhus med godt lysindfald

I dette flotte sommerhus er der tydeligvis kræset for indretningen med lækre møbler og flot design, så I lige fra start føler jer hjemme og får lyst til at tilbringe ferien med familien hér. Sommerhuset har en rigtig god indretning med soverum, et dejligt badeværelse og en hems til børnene i hver ende, hvilket gør huset helt perfekt til den store familie eller endda flere familier, som ønsker at holde ferie sammen. Desuden har sommerhuset to badeværelser – begge med gulvvarme – så hver familie kan få deres eget. 

Midt i sommerhuset er der indrettet et flot åbent køkken, en hyggelig stue og en dejlig spiseafdeling – alt i ét rum, så familien kan være sammen og følge med i hinandens aktiviteter. Her er der loft til kip og store vinduespartier, så I får et godt lysindfald og følelsen af rummelighed. Her kan I nyde mange gode stunder sammen. 

Sauna og dejlig terrasse med udespa 

Sommerhuset har en dejlig afskærmet terrasse, hvor I rigtig kan slappe af og nyde den danske sommer. Der er endda opstillet et lille udekøkken, så I kan forberede et rigtigt lækkert måltid på grillen, alt imens I nyder sommervejret. 

Og i den hyggelige udespa kan børnene rigtig boltre sig, hvor om aftenen kan de voksne hoppe i og nyde et glas vin, mens roen sænker sig over området. På liggestolene kan i ydermere nyde solens stråler, mens børnene kan lege i haven. Derudover er sommerhuset også indrettet med en sauna, hvor hele familien kan nyde varmen og følelsen af ferie 

Ferie i fantastisk natur

Sommerhuset ligger på en hyggelig naturgrund i et kuperet område i Houvig, hvor I rigtig kan nyde naturen uden at blive forstyrret af naboer fra de omkringliggende huse.Der er ikke langt til Vesterhavet, hvor den dejlige sandstrand er perfekt til gode gåture, evt. med hunden, hele året rundt – og på en varm sommerdag er det svært at lade være med at hoppe i de afkølende bølger. Alt i alt sætter dette sommerhus prikken over i’et på jeres ferie. 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset J6730

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes gelegenes Ferienhaus abseits des Trubels.
Eine schöne Aufteilung des Hauses mit mittig gelegenen Wohnbereich und dadurch getrennten gleichwertigen Schlaf-/Toilettenbereich…
Ideal für 2 Haushalte oder Patchwork.
Ein toller beheizter Außenwhirlpool, eine großzügige + überdachte Terrasse und ein super Gasgrill.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gut ausgestattet und super gemütlich. 8 Personen haben reichlich Platz. Schöner Außenpool.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren jetzt bereits das zweite Mal in diesem Haus. Es ist zweckmäßig. Mittig liegen Küchen-, Ess- und Wohnbereich. Links und rechts davon jeweils zwei Schlafräume.
Das Highlight ist natürlich der Hotspring Pool auf der Terrasse!!!
Auch die Outdoorküche mit Gaskugelgrill ist perfekt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...