Dejligt sommerhus med moderne indretning og udsigt til klitterne

3.5
icon
icon
icon
icon
Mågedalen 58, Houvig - Søg på husnr. J6745

I dejlige omgivelser blandt klitterne og tæt på Vesterhavet ligger dette flotte røde sommerhus på Mågedalen 58. Feriehuset blev renoveret i 2019 og har en stilfuld, moderne indretning, som giver plads til hygge og feriestemning. Praktiske faciliteter som vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler gør ferien ekstra afslappet, imens I nyder solen på den store træterrasse.

Åben indretning med brændeovn og plads til hygge

Husets hjerte er det store opholdsrum, som binder køkkenet, spiseområdet og stuen sammen. I køkkenet er der god plads til at lave mad sammen, og gennem det store vinduesparti falder der et flot lys ind i opholdsrummet. Ved det runde spisebord kan I samles til lækre feriemiddage eller brætspilsaftner.

Sofaområdet indbyder året rundt til mere afslapning og hygge foran den dejlige brændeovn med yndlingsfilmen kørende på TV’et. De 2 store soveværelser er indrettet med brede dobbeltsenge, hvor I kan få en god nattesøvn under hele ferien. Om morgenen sørger gulvvarmen på det lyse badeværelse for, at I ikke fryser fødderne.

Stor sydvendt træterrasse med læ og udsigt til klitlandskabet

Et af husets flotteste steder er den store sydvendte terrasse, hvor I kan læne jer tilbage på liggestolene og nyde solen fra morgen til aften. Imens I tilbereder en grillmiddag og spiser ved havebordet, har I udsigt til det flotte klitlandskab og den dejlige naturgrund. Både børn og familiens hund vil kunne hygge og lege på terrassen.

På dage med megen vind sørger terrassens hyggekrog ind mod huset for læ. Morgenmaden kan I nyde på den lille hyggeterrasse Øst for sommerhuset, hvor der er læ og afskærmning. Imens klarer opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren alt det praktiske.

Flot naturgrund i Houvig tæt på stranden

Feriehuset ligger på en 1.400 m2 stor naturgrund kun 250 meter fra stranden. Turen til stranden på gåben tager kun 3 minutter gennem det flotte klitlandskab. I Houvig har i mulighed for at købe ind hos købmanden eller handle lokale delikatesser i gårdbutikken, der også rummer en café. Få minutters kørsel fra sommerhuset ligger feriebyen Søndervig, der byder på masser af aktivitetsmuligheder, restauranter og forskellige forretninger.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2019 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...