Hus med stråtag nær Vesterhavet, ideelt til hundeejere

4
icon
icon
icon
icon

Troldedalen 17, Houvig

- Sommerhusnr.: J6768
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I et naturskønt område ligger dette dejlige feriehus med stråtag. Det er beliggende på en skøn klitgrund og har et dejligt og naturligt afskærmet terrasseareal, hvor man rigtig kan slappe af og nyde naturen. Huset er ligger ikke langt fra Vesterhavet, og det er tilladt at medbringe en hund.

Hyggeligt sommerhus med stråtag

I dette hyggelige sommerhus med stråtag går den moderne indretningsstil og den autentiske feriehusstemning hånd i hånd. Her er de flotte elementer såsom rå murstensvægge og synlige loftsbjælker bevaret og kombineret med moderne møbler – de helt rigtige rammer for en familieferie, hvor kvalitetstiden er i fokus.

Huset tilbyder naturligvis også moderne faciliteter såsom sauna og spa, hvor man rigtig kan forkæle sig selv og nyde nogle afslappende timer efter en god dag i den friske luft.

Og for at mindske energiomkostningerne, er der installeret en varmepumpe, der supplerer med elradiatorerne og den hyggelige brændeovn med opvarmingen.

Skønt område ved Vesterhavet

Sommerhuset ligger i Houvig, som er en attraktiv feriedestination, da området med det smukke kuperede klitlandskab er ideelt til traveture og cykelture.

Og Vesterhavet, der ikke ligger langt derfra, er fantastisk året rundt. Her findes der næsten ikke to dage, der er ens, da havet den ene dag kan være spejlblankt og den anden dag vise tænder med store brusende bølger. Mange er også vilde med at komme her om vinteren, hvor hverdagens stress og jag forsvinder efter lange gåture i den barske og vilde natur ved stranden.

Ferie med hund

Holmsland Klit er et perfekt sted for børnefamilien at holde ferie. Og det er også særdeles godt, hvis man har hund med, da der her er rig mulighed for at være ude i den friske luft og få brugt masser af energi.

Huset er også yderst velegnet til både hund og børn, da det har rengøringsvenlige gulve samt gynge og sandkasse ude ved terrassen.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6768

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, großzügiges Ferienhaus mit viel Platz zum Spielen für die Kinder, gerade bei Regen. Der riesige Esstisch ist der Mittelpunkt des Hauses, an dem gegessen und an der anderen Seite gespielt werden kann. Prima, da uss nicht immer gleich alles weggeräumt werden… Die Betten sind sehr bequem und die Küche mit allem ausgestattet, was für einen Urlaub benötigt wird. Das Haus ist absolut empfehlenswert, da der Weg zum Strand auch kurz ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gut ausgestattetes Ferienhaus, alles da, was man braucht. Der Garten bot schöne Spielgelegenheiten für die Kinder. Es waren zwei sehr schöne Wochen. Strand und Dünen waren zu Fuß sehr schnell zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Reet gedecktes 8. Personen Haus, ca 400 Meter vom Strand entfernt mit Whirlpool und Sauna. Deutsches Fernsehen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:103 / 1.600
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (105 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...