Strandnært, renoveret feriehus med udestue og havkig

4
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 25, Houvig

- Sommerhusnr.: J6874
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et lyst og dejligt feriehus til den næste sommerhusferie ved Vesterhavet? Så er Klitdalen 25 værd at kigge nærmere på. Det totalrenoverede feriehus ligger på en klittop kun 450 meter fra stranden og har havkig fra terrassen.

Stilfuldt, lyst og lækkert – renoveret feriehus til 6 personer med 2 badeværelser

Det skønne feriehus rummer plads til 6 personer, og op til 2 hunde er også velkomne på de i alt 118 kvadratmeter. Feriehuset er i 2020 blevet totalrenoveret, og det ses tydeligt i den super flotte indretning. Her er der ingen tvivl om, at I vil føle jer godt tilpas fra første ferieøjeblik. Om der skal hygges med fælles madlavning i det moderne køkken eller I sætter jer til rette i de hyggelige sofaer i panoramastuen, hvor gulv-til-loft vinduer åbner for en skøn udsigt og masser af lysindfald.

Feriehuset er indrettet med hele 2 badeværelser med gulvvarme, så I slipper for både kø til badet om morgenen og kolde fødder.

Skøn træterrasse med havkig

På terrassen mod vest er der hen over klittopperne et skønt havkig. Faktisk har du hele vejen rundt om huset mulighed for at stille din liggestol op og nyde det smukke området, da husets placering på klittoppen sikrer en betagende udsigt over det flotte sommerhusklædte klitlandskab.  Terrassen har flere hyggelige hjørner, så der altid er et læfydt sted at finde.

Og skulle dagen alligevel alligevel være for kølig, så tag kaffekoppen og din bog med og nyd et stille øjeblik i den hyggelige udestue.

Kun 450 meter til stranden og få minutters kørsel til Søndervig

Med ferieadresse på Klitdalen, får I ikke kun en fantastisk beliggenhed rent udsigtsmæssigt. Den kilometerlange sandstrand og det brusende Vesterhav ligger kun 450 meter væk, og en kort spadsertur gennem det vestjyske klitlandskab, bringer jer til den nærmeste strandopgang.

Søndervigs populære ferieby ligger få minutters kørsel fra feriehuset, og her venter både indkøbsmuligheder, shopping, spisesteder og flere forskellige aktiviteter såsom bowling, minigolf, tennis og segway-kørsel på jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6874

D.
sagde , Danmark

Smukt hus med fantastisk beliggenhed.
Lidt dyrt i forhold til antal personer og ingen pool eller sauna, vildtmarksbad eller noget
Rigtig fin rengøring af hus.
Super tilfreds alt ialtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.447
Renoveret / Byggeår:2021 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...