Hyggeligt hus med en god lukket terrasse og varmepumpe

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 21, Houvig

- Sommerhusnr.: J6922
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et velholdt og godt indrettet sommerhus beliggende på en afskærmet grund, hvor der er både læ og privatliv. Huset har en vidunderlig lukket terrasse mod syd, hvor de dejlige solrige dage kan nydes. Og i de flotte naturområder, f.eks. i klitterne, nær huset er der mulighed for skønne vandreture.

Hyggeligt sommerhus

Huset er smagfuldt indrettet, og det indeholder gode faciliteter såsom fladskærms-TV, DVD-afspiller, radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet, så hele familien kan underholde og hygge sig sammen.

Der er selvfølgelig også tænkt på det praktiske, så i huset findes der hvidevarer, der gør de huslige pligter nemmere, så familien i stedet kan komme ud og opleve ferielandet.

Og med otte sovepladser fordelt på fire værelser samt to fine badeværelser med gulvvarme er der i dette hus god plads til hele familien. På det store badeværelse er der endda installeret sauna og en to-personers-hjørnespa, så efter en god lang gåtur kan man forkæle sig selv med lidt wellness og afslapning.

En lækker lukket terrasse

Huset ligger på en dejlig fredfyldt grund i Houvig, der er en attraktiv feriedestination på grund af den flotte og varierede natur med træer, flot kuperet klitlandskab, og naturligvis den korte afstand til Vesterhavet. Så her får man med sikkerhed lyst til at sidde ude og nyde omgivelserne og den friske havluft. Og hertil er der anlagt en rigtig skøn og helt lukket terrasse, der strækker syd og sydøst om huset. Her kan både børn og voksne opholde sig helt ugenert, og nyde terrassen det meste af dagen og grille om aftenen.

Fra den lukkede terrasse er der også en skøn udsigt til den lukkede grund, så her kan de voksne nyde synet af de legende børn i sandkassen, og se dem gynge og rutsche.

Energibesparende Varmepumpe

I sommerhuset er der også blevet installeret en varmepumpe, som supplerer radiatorerne i opvarmningen af huset, og på den måde holdes el-omkostningerne nede. Derudover kan husets brændeovn bruges til både at sprede varme og hygge i huset.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:111 / 1.250
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...