Fredfyldt sommerhus med lukket terrasse og brændeovn

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Skovdalen 10, Houvig

- Sommerhusnr.: J6953
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus ligger på en fredfyldt naturgrund i Houvig, tæt på Vesterhavet. Huset er omkranset af træer, der sørger for læ og privatliv, så man rigtig kan nyde ferielivet på de skønne lukkede terrasser mod øst og vest. På køligere dage er brændeovnen et hyggeligt samlingspunkt for hele familien.

Fredfyldt hus med brændeovn

Sommerhuset er særdeles velholdt og udstyret med moderne bekvemmeligheder, såsom gratis trådløst internet og fladskærms-tv. Huset er derfor helt ideelt til en afslappende ferie med hele familien.

Husets brændeovn, som kan nydes både fra stuen og køkkenet, sørger for en dejlig varme og hyggelig atmosfære i huset. Så hvorfor ikke sætte sig godt tilrette efter en dejlig dag ved Vesterhavet og nyde en god bog eller et spil med børnene mens brændeovnen knitrer?

Spa og sauna

Husets ene badeværelse huser en dejlig lille wellnessafdeling med hjørnespa og sauna, hvor der kan tilbringes mange timer med ren afslapning.

Derudover er der et gæstetoilet med bruseniche, så huset er meget velegnet til større børnefamilier eller to mindre familier.

Skøn lukket terrasse

Sommerhuset ligger på en fredfyldt og læfyldt naturgrund i Houvig, hvor man kan holde en dejlig ferie i egen fred og ro med familien.

Huset har to dejlige lukkede terrasser, så der er rig mulighed for at tilbringe hele dagen i solen og den friske luft. Den ene terrasse er placeret i den østlige ende af huset, så her kan man nyde både morgenmaden og frokosten i det fri. Den anden terrasse ligger vest for huset og er delvist overdækket. Denne er helt ideel til hyggelige grillaftener med Vesterhavets brusen i baggrunden.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6953

DK
D.
sagde , Kolding

Et virkelig lækkert sommerhus med god beliggenhed

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geräumig und bietet an Ausstattung alles was man braucht. Besondere Highlights sind die Sauna und die liebevoll eingerichteten Außenterassen.

DE
D.
sagde , Röbel

Gemütliches liebevoll eingerichtetes Ferienhaus , in unmittelbarer Nähe zum Wasser . Kamin und Sauna stimmen der Gemütlichkeit zu .

Keine , es war ein wunderschöner Urlaub in einem tollen liebevollen Ferienhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.202
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...