Hyggeligt sommerhus ved klitterne og med opvaskemaskine

3
icon
icon
icon

Klægdalen 4, Houvig

- Sommerhusnr.: J6961
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus ligger tæt på klitterne og Vesterhavet. Det er løbende blevet renoveret for at kunne tilbyde gode faciliteter såsom brændeovn, opvaskemaskine, lækkert badeværelse og gode terrasser – altsammen vigtigt for en god ferie med familien.

Hyggeligt sommerhus

Hele huset har hvidmalede vægge og lofter, hvilket gør huset lyst og venligt med en meget charmerende og spændende indretning og møblering.

Huset er med rengøringsvenlige gulve og et godt køkken ideelt for en familie med mindre børn. Og på naturgrunden er der stillet gynge og sandkasse op, så børnene kan lege, mens mor og far er lige i nærheden.

Klitterne og Vesterhavet

Klitterne præger landskabet rundt omkring dette sommerhus, hvilket er meget charmerende og en af grundene til at Houvig er så populært. Vesterhavet er kun en kort gåtur fra huset, og det kan høres og duftes, når man færdes omkring huset, hvilket får en til at glemme alt om stress og jag i hverdagen. En tur til stranden og en gårtur langs vandet er altid en kæmpe oplevelse, lige meget hvordan vejret er.

Sommerhus med Opvaskemaskine

Ingen ønsker at holde ferie i et hus uden opvaskemaskine, og derfor er der også én i dette hus. Så lad opvaskemaskinen tage opvasken efter et dejligt måltid, og brug i stedet tiden med familien og en dejlig tur til stranden.

Og efter en lang tur ved vandet med hunden er det altid skønt at komme tilbage til huset og nyde varmen og hyggen fra brændeovnen.

Søndervig

er ca. 6 km fra sommerhuset, og her er gode butikker og restauranter og et pulserende liv det meste af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6961

D.
sagde , Danmark

Huset er enkelt, lyst og hyggeligt – godt stort køkken/alrum med udgang til flere terasser. 3 fine værelser. Huset fungerer godt.
Huset ligger tæt på virkelig dejligt klit- og strand-område.
Huset ligger dog tæt på en trafikeret vej – hvilket vi blev overraskede over. Når man er inde i huset hører man ikke vejen – men når man sidder udenfor huset kan man hører vejen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2005 / 1974

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...