Energivenligt hus på naturgrund 300 m. fra Vesterhavet

5
icon
icon
icon
icon
icon
Esebjergvej 1, Houvig - Søg på husnr. J6979

Et nybygget og energivenligt feriehus fra 2014, som ligger på en kuperet naturgrund i Houvig, kun 300 m fra Vesterhavet. Huset er spændende indrettet, og der er god plads til 6 personer. Naturligvis er der 2 badeværelser, ligesom der er 2 stk. hems. Derudover er der gode terrasser rundt om huset.

Et energivenligt feriehus i Houvig bygget i 2014

Her har i muligheden for at leje et lækkert og spændende feriehus bygget i gode og eksklusive materialer. Der er rengøringsvenlige gulve, hvor der også er gulvvarme i. Indretningen og møbleringen er indbydende og tidssvarende, hvor familien kan hygge sig sammen eller børnene kan spille på den medbragte spillekonsol på hemsen.

Beliggende på en spændende og kuperet naturgrund tæt på Vesterhavet

Den kuperede klitgrund giver gode læmuligheder mod vest, ligesom at privat solbadning på terrassen er muligt. Havet høres tydeligt fra terrassen, og det tager kun 5 minutters at gå ned til stranden. Området Houvig er kendt for store og kuperede grunde, og dette hus er et typisk eksempel. Den nærtliggende vej er slet ikke til gene, både på grund af volden ud mod vejen og de højisolerede vinduer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 4.051
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 0 Soveplads Hems

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...