Energivenligt hus på naturgrund 300 m. fra Vesterhavet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Esebjergvej 1, Houvig

- Sommerhusnr.: J6979
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et nybygget og energivenligt feriehus fra 2014, som ligger på en kuperet naturgrund i Houvig, kun 300 m fra Vesterhavet. Huset er spændende indrettet, og der er god plads til 6 personer. Naturligvis er der 2 badeværelser, ligesom der er 2 stk. hems. Derudover er der gode terrasser rundt om huset.

Et energivenligt feriehus i Houvig bygget i 2014

Her har i muligheden for at leje et lækkert og spændende sommerhus i Houvig bygget i gode og eksklusive materialer. Der er rengøringsvenlige gulve, hvor der også er gulvvarme i. Indretningen og møbleringen er indbydende og tidssvarende, hvor familien kan hygge sig sammen eller børnene kan spille på den medbragte spillekonsol på hemsen.

Beliggende på en spændende og kuperet naturgrund tæt på Vesterhavet

Den kuperede klitgrund giver gode læmuligheder mod vest, ligesom at privat solbadning på terrassen er muligt. Havet høres tydeligt fra terrassen, og det tager kun 5 minutters at gå ned til stranden. Området Houvig er kendt for store og kuperede grunde, og dette hus er et typisk eksempel. Den nærtliggende vej er slet ikke til gene, både på grund af volden ud mod vejen og de højisolerede vinduer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 4.051
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 0 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...