Nyrenoveret feriehus med udespa og helt exceptionel, strandnær beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Esebjergvej 72, Houvig

- Sommerhusnr.: JJ1037
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Længes I efter brede sandstrande, Vesterhavets brusen og klitlandskab, så langt øjet rækker? Så er denne feriematrikel i Houvig et oplagt valg til ferien. Her får I en helt exceptionel beliggenhed i første klitrække med udsigt til uspolerede klitter og kun 150 meter til stranden. Sommerhuset rummer plads til 5 personer og har i 2021 gennemgået en omfattende renovering og har fået helt nyt, moderne interiør. Og på den lækre terrasse er der både udendørs spabad og udebruser. 

Fantastisk beliggenhed med udsigt til klitlandskabet og 150 meter til stranden

Med ferieadresse på Esebjergvej 72 kan I næppe finde en bedre placering til en ferie ved Vesterhavet. Sommerhusets beliggenhed er fantastisk – i første klitrække og med udsigt til Houvigs smukke uspolerede klitlandskab mod vest. En af jeres nærmeste naboer er den næste strandopgang, som ligger kun 150 meter væk. 

Sommerhuset er et oplagt udgangspunkt for talrige strandudflugter og forfriskende spadsereture langs vandet, mens bølgerne slår ind mod kysten, og den salte duft af havet fylder jer med ny energi. På Houvig stranden er der mange bunkere, hvis man har interesse for dette, og her er god plads til udforskning og leg.

Totalrenoveret sommerhus med moderne, stilfuld indretning og brændeovn

Sommerhuset til 5 personer har i 2021 gennemgået en omfattende renovering. Hele det indvendige – både køkkenalrum, badeværelse og soveværelser – har fået en kærlig hånd med nyt, moderne interiør, og I vil straks falde til i de stilfulde omgivelser.

Fra alrummet kan I betragte Houvigs åbne vidder fra sofaen gennem de store vinduer, mens brændeovnens ild knitrer i baggrunden og sender feriestemningen helt til vejrs. En energibesparende varmepumpe sikrer, at I altid har et behageligt indeklima uden de store omkostninger.

Alsidig, læfyldt terrasse med udendørs spabad, udebruser og bålsted

Feriehuset er omgivet af en lækker afskærmet terrasse, og der er altid en læfyldt krog at finde. Den delvist overdækkede, lukkede terrasse mod syd er det perfekte spot til en grillmiddag i aftensolen, og den praktiske gasgrill sørger for, at der hurtigt kan tilberedes en lækker rød bøf på grillen. Skal det være ekstra hyggeligt, kan I tænde op i bålstedet foran sommerhuset og bage snobrød over ilden.

På den østvendte terrasse ved sommerhusets indgang kan I sætte jer til rette med morgenkaffen og få den perfekte start på dagen. Her kan I også slappe af til lyden fra bølgerne og nyde en gang massage i det varme udespa eller et varmt bad under udendørsbruseren; måske efter en forfriskende dukkert i Vesterhavet?

*Fra d. 02/10-22 er der ingen hunde tilladt i huset

Det siger vores gæster om sommerhuset JJ1037

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sensationell! Ausstattung Sauberkeit und Lage waren super.
Wir waren mit unserer 3 jährigen Tochter da. Durch die große, vollumzogene Terasse brauchten wir uns keine Sorgen machen, dass sie die Gegend mal alleine erkundigt! Die Nähe zu den Dünen und der saubere und schöne Außenjacuzzi waren das absolute Highlight! Der Blick aus dem Fenster beim Frühstück auf die Dünen ist herrlich. Der angrenzende Strandparkplatz stört in keinster Weise! Ein wunderschönes Haus, welches wir definitiv weiterempfehlen können!

DE
D.
sagde , Deutschland

Von der Lage des Hauses über die Ordnung und Sauberkeit sowie Vollständigkeit und die Einrichtung… besser geht's nicht. Ein Juwel unter den Häusern!!! Ein Dankeschön an die Besitzer und an ESMARK für diese wunderschöne Urlaubswoche

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Lage mit Bestem Blick auf die Dünenlandschaft

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 2.047
Renoveret / Byggeår:2021 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...