4-stjernet feriehus i Houvig fem minutters gang fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Krogen 73, Houvig

- Sommerhusnr.: JJ1143
6 pers.
Antal personer
225 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Drømmer I om at tilbringe en ferie i det vestjyske så tæt på havet, at I næsten kan mærke skumsprøjtet fra bølgerne, så er dette nyopførte (2021) feriehus lige sagen! Feriehuset på Krogen 73 er et skønt 4-stjernet feriehus, der ligger på en 3008 m2 stor naturgrund. Selve feriehuset rummer plads til 6 personer og et husdyr.

Lækkert feriehus med 2 badeværelser

Feriehuset, der er beliggende på Krogen 73, er opført i 2021 og har en superfin, moderne indretning, hvor der er tænkt over detaljen på de 109 m2. Køkkenet har en dejlig kogeø og er i direkte, åben forbindelse med opholdsstue og sofahjørne, så alle kan følge med i madlavningen og ferieplanlægningen.

Sommerhuset har 3 soverum, hvor sovepladserne er fordelt på 2 dobbeltsenge og 2 enkeltmandssenge. De 2 badeværelser har gulvvarme, og på det ene finder I også vaskemaskine og tørretumbler. Der er gratis, lynhurtigt fibernet i feriehuset, så underholdningen er sikret på ferien.

Stor naturgrund og overdækket samt åben terrasse

Feriehuset på Krogen 73 ligger på en godt 3000 m2 stor naturgrund, kun fem minutters gang fra stranden og det brusende Vesterhav. På grunden finder I 2 dejlige terrasser, den ene er sydvendt og overdækket, og den anden er åben og mod havet. Her kan I tilbringe mange dejlige feriestunder sammen, og der er også en gasgrill, hvor I kan tilberede en lækker middag, mens I nyder en drink i aftensolen. Feriehuset råder også over havemøbler og solvogn.

Houvig – et skønt naturområde

Området i Houvig er kendetegnet ved et smukt kuperet klitlandskab, der strækker sig helt fra hovedvejen og ud til havet. Her ligger sommerhusene på store flotte naturgrunde og dermed i god afstand fra hinanden. Fra flere af sommerhusene i Houvig er der desuden en fantastisk udsigt over de smukke enge omkring Veststadil Fjord, hvor I kan opleve masser af dyre- og fugleliv. Esmarks sommerhusudlejning i Houvig giver således rige muligheder for at nyde den smukke vestjyske natur på helt tæt hold.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 3.008
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...