Firestjernet sommerhus i Houvig nær vandet med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Lærkedalen 14, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1306
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2450 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til et afbræk fra hverdagen? Og drømmer I om at holde ferie nær Vesterhavet i hyggelige omgivelser? Så er sommerhuset beliggende på Lærkedalen 14 i Houvig helt sikkert noget for jer. Her er rammerne sat for en dejlig afslappende ferie i det skønne 8-personers hus med spa og sauna. Og det bedste af det hele? Vesterhavet ligger blot 500 fra huset. Jeres hund er også velkommen.

Lyst og rummeligt opholdsrum, der oser af sommerhusstemning

Huset i Houvig er garant for en lækker og smagfuld indretning, hvor kvalitet og komfort går hånd i hånd. Og det er umuligt ikke at blive draget af det store vinduesparti, der dominerer huset med dets skønne udsigt og vidunderlige lysindfald.
 
Det skønne sommerhus i Houvig har loft til kip, og loftet har en ganske særegen arkitektur, der er ganske slående og prægtig. Det høje loft bidrager til rummeligheden og gør det til en behagelig oplevelse at opholde sig i rummet. I det store opholdsrum ligger stuen i direkte forbindelse til spisekrog og køkken. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med 50 liters fryser, mens stuen er indrettet med gode møbler, fladskærms-tv, DVD, radio og CD.
 
Der er i alt 3 værelser i sommerhuset. 2 af disse er værelser er indrettet med komfortable dobbeltsenge, mens det sidste værelse både er udstyret med en dobbeltseng og en køjeseng.

Badeværelse med spabad og sauna

Hvis I trænger til lidt selvforkælelse, er der også rig mulighed for det i huset på Lærkedalen 14. Det store badeværelse er nemlig udstyret med både spabad og sauna, der virkelig kan tilføre feriedagene et ekstra drys luksus. I badeværelset finder I også vaskemaskine og tørretumbler, ligesom der er et mindre gæstetoilet med bruseniche og gulvvarme på adressen.

Dejlig naturgrund i rolige omgivelser og stor terrasse med flere kroge

Sommeren må gerne byde på solbadning, græs mellem tæerne, vandkamp og grillhygge. Det er den slags, de bedste ferieminder bygger på. Og det har I de bedste forudsætninger for at opnå i sommerhuset i Houvig.
 
Den store naturgrund, der er omkranset af buske og græsser, inviterer både til leg og solbadning, mens den store, skønne terrasse blot venter på at blive indtaget med en grilltang i den ene hånd og en kold forfriskning i den anden. Børnene kan også for tiden til at gå med leg i sandkassen eller med at gynge på gyngestativet. Der er garanti for sommerfugle i maven og glade feriestunder.

Sommerhus tæt ved vandet – kun 500 meter til Vesterhavet

Kun 500 meter fra beliggenheden i Houvig ligger Vesterhavet og kalder på sine besøgene. Her er der virkelig mulighed for at forsøde dagene med svømmeture i vandet, solbadning ved strandkanten eller picnic i sandet.
 
Området omkring Houvig er kendt for sine gode stisystemer, der er værd at begive sig ud i. Så grib fat i hundesnoren og tag jeres firbenede ven med ud for at udforske det flotte kuperede terræn mellem klitterne.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1306

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt og velindrettet hus. Ugenert beliggenhed. Nemt at varme op. Veludstyret køkken med gode hvidevarer.

D.
sagde , Danmark

Skønt hus, der er hvad der skal bruges.

D.
sagde , langerupS

Køkkenet var helt fantastisk mht til udstyrSuper lækkert hus med god plads til 8 sovende gæster ( ingen opredning i stuen). Veldisponeret km2. Forholdsvis ugeneret have, kun klitten foran terrassen kan være udsigts post for naboen. Lækkert køkken med alt hvad man har brug for til at lave lækkert mad selv. Amerikansk køleskab så man har både en god størrelse fryser og isterningerSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...