Charmerende, rødt træsommerhus i Houvig nær vandet

2.5
icon
icon
icon

Krylen 45, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1313
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
4600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skal ferien tilbringes i det vestjyske i år? Og vil I gerne bo i et charmerende og hyggeligt sommerhus nær klitter og strand? Så er I landet det helt rigtige sted. For i det 4-personers sommerhus beliggende på Krylen 45 i Houvig er der dømt ægte sommerhusstemning – og så ligger det kun 350 meter fra Vesterhavet. Og jeres hund? Den er I også velkommen til at tage med.

Hyggeligt feriehus med autentisk sommerhusatmosfære

Sommerhusets hjerte er uden tvivl det skønne opholdsrum, hvor køkken, spisekrog og stue smelter sammen. I stueafdelingen kan I virkelig slappe af. Den er nemlig indrettet med gode og komfortable møbler, TV, radio, DVD og CD-afspiller. Fra pladsen i sofaen kan I betragte den smukke udsigt ud gennem vinduerne, eller I kan rykke over til de to siddepladser foran brændeovnen og nyde dens behagelige varme og beroligende knitren.
 
Sommerhuset råder over 2 værelser, der begge er indrettet med hver 2 enkeltsenge. Ligesom resten af huset er disse værelser præget af de hyggelige panelvægge og lyse gulve, der er gennemgående i hele huset. Herudover er der et fint og funktionelt badeværelse med bruseniche og flisegulv.

Aflukket terrasse på ugeneret beliggenhed

Det hyggelige, røde træsommerhus ligger som en lille, farvet bakketop i hedelandskabet på en ugeneret beliggenhed ud til første klitrække i Houvig. Huset har en hyggelig aflukket terrasse, der nærmest går i ét med det omkringliggende landskab af græsser og marehalm.
 
På terrassen kan I virkelig nyde feriedagene med solbadning og hygge. Og her er selvfølgelig både havemøbler og grill til rådighed, så I kan tilberede jeres bøffer over kullene. Terrassen er praktisk aflukket, hvilket gør den ideel for småbørnsfamilier og hundeejere. Det forhindrer nemlig de små i at begive sig ud i det fri på egen hånd.

Nyd sommeren i et sommerhus nær Vesterhavet

Er der noget bedre end det blæsende Vesterhav på en varm sommerdag? Det er svært at forestille sig. På beliggenheden i Houvig er I kun 350 meter fra Vesterhavet og det lokkende bølger og smukke sandstrande. Så tag fat i hundesnoren, og begiv jer ud på de små stisystemer mellem hus og hav og oplev den vestjyske natur på nærmeste hånd.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1313

D.
sagde , Danmark

Skønt hus meget tæt på havet. Vi nød at være der

D.
sagde , Danmark

lille fint sommerhusSoverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2003 / 1967

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Øvrige:

Fiberbredbånd, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...