Sommerhus i Houvig med unik beliggenhed i første klitrække

3
icon
icon
icon

Esebjergvej 55, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1315
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
4100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til en afslappende ferie nær Vesterhavet med panoramaudsigt til første klitrække? Så er huset på Esebjergvej 55 i Houvig lige i øjet. Det 4-personers sommerhus fremstår hyggelig og personlig. Og med kun 200 meter til Vesterhavet får I en helt unik beliggenhed for jeres feriedage. Et lækkert sommerhus for folk, der værdsætter at holde ferie nær hede og hav.

Unik beliggenhed med panoramaudsigt til første klitrække

Det lille hyggelige sommerhus har en helt vidunderlig beliggenhed helt op til det åbne klitareal og med panoramaudsigt til første klitrække i Houvig. Meget få sommerhuse kan bryste sig af en så ideel placering, der både er fredfyldt, privat og ovenikøbet har havets brusen i baggrunden. Og med kun få huse i området bliver I ikke rendt over ende af andre naboer.

Hyggeligt sommerhus med personlig indretning

Det lille feriehus råder over 2 soverum og en hems. Det ene soverum råder over en dobbeltseng, hvor I i det andet soverum finder en sovesofa med plads til 2 personer. Hvis I har børnene med på tur, er der i stedet for mulighed for at sove på hemsen hvilket er ideelt for de lidt større børn.
 
Køkken, stue og spisekrog flyder sammen i ét stort opholdsrum, hvor loftet til kip og de store vinduespartier er med til at sætte deres præg på rummeligheden. Både lys og udsigt strømmer ind ad vinduerne, og det er svært ikke at læne sig tilbage og falde i staver over det beroligende udsyn. Og med den knitrende brændeovn i baggrunden er den afslappende stemning for alvor sikret. Dette giver derfor også mulighed for, at man kan hygge sig sammen imens man laver et lækkert måltid i køkkenet.
 
Stuen er indrettet med et lille fladskærms-tv, DVD, radio og CD-afspiller. I det fine og funktionelle køkken finder I også alt, hvad I får brug for på jeres ferie blandt andet opvaskemaskine og køleskab med 48 liters fryser. I huset finder I også et skønt spansk-inspireret badeværelse med bruseniche, flisegulv og gulvvarme. I tilknytning til det dejlige badeværelse er der desuden en rigtig fin sauna med god plads. Så efter en frisk dukkert i havet, kan I efterfølgende nyde varmen herfra.

Dejlig naturgrund med stor terrasse og kun 200 meter fra Vesterhavet

Sommerhuset råder over en stor terrasse, der breder sig om huset i flere niveauer og kroge. Det giver jer god mulighed for at følge solens stråler i løbet af dagen. Den syd-østvendte del af terrassen er fuldkommen afskærmet, og her er det ideelt af slå sig ned med morgenkaffen eller nyde de lyse formiddagstimer.
 
Husets beliggenhed er ganske speciel, da I kun har 200 meter til Vesterhavet. En tur til Vesterhavet er en særlig oplevelse, uanset hvilken tid på året I gør ophold i huset, og I med husets beliggenhed virkelig rig mulighed for at nyde den skønne omkringliggende natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1315

D.
sagde , Danmark

Huset er velindrettet, funktionelt og meget hyggeligt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 2.598
Renoveret / Byggeår:2020 / 1962

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...