Moderne og lækkert sommerhus i Houvig med aktivitetsrum

3.5
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 56, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1322
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Drømmer I om at holde ferie i lækre rammer, hvor der er fokus på aktivitet og samvær? Så er det lækre 6-personers sommerhus beliggende på Sneppedalen 56 i Houvig med garanti noget for jer. Huset med kælenavnet ”Uldjyden” er lyst og indbydende og indeholder blandt andet et lækkert aktivitetsrum med poolbord, dart og bordfodbold. Et stensikkert hit hos både børn og voksne.

Lækkert sommerhus med moderne New Yorker-vibe

Der er ingen tvivl om, at Sneppedalen 56 er noget ganske særligt. Og straks I træder ind ad døren, vil I mærke den specielle stemning, der formår at kombinere den klassiske sommerhusatmosfære med en moderne New Yorker-vibe. Det er næsten noget storby-taglejlighed over sommerhuset – selvom det ligger i det vestjyske hedelandskab.
 
Den særlige stemning bliver fremhævet af de lyse lofter og vægge, loftet til kip og de synlige bjælker, der kontrasteres af sorte nuancer. Det giver et fantastisk modspil i indretningen. Huset fremstår lyst og indbydende, og I vil med garanti få en akut trang til at smide jer i sofaen med benene oppe.
 
Det store køkkenalrum er husets naturlige midtpunkt. Her er der masser af plads til både aktivitet og afslapning. I stuen er der både fladskærm og DVD-afspiller til rådighed, mens køkkenet blandt andet er godt udstyret med opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med 60 liters frysekapacitet.

Lækkert aktivitetsrum med poolbord, dart og fodboldbord

Det er muligt, at køkkenalrummet er husets hjerte. Men alrummet må dog alligevel dele sit spotlight med aktivitetsrummet, der med sikkerhed vil hive lokkende i jer. Her er der alt, hvad legebørn i alle aldre kan drømme om.
 
Hvem har ikke lyst til at kaste sig ud et spil bordfodbold? Eller måske skal I spille om, hvem der klarer opvasken over et spil pool? Mulighederne er uanede, og I kommer med garanti ikke til at kede jer på regnvejrsdage. Underholdningen er der sørget for. Og trænger I til at slappe af mellem de ophidsende spil, kan I slå jer ned i sofaen i aktivitetsrummet.

Dejlig naturgrund med stor terrasse og 450 meter til Vesterhavet

Selvom aktivitetsrummet kan være ganske vanedannende, så er det langt fra det eneste lokkende ved sommerhuset i Houvig. For huset ligger kun 450 meter fra Vesterhavet, der kan nås på gåben i løbet af 5-10 minutter.
 
I kan også nyde jeres feriedage på den store terrasse, der bugter sig omkring hele huset. Her findes en masse kroge, I kan slå jer ned i – alt efter det danske vejrs luner. På regnvejrsdage kan I nyde lyden af den trommende regn på taget af den overdækkede del af terrassen, der ligger lige uden for stuen.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:88 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2013 / 1984

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...