Moderne og luksuriøst sommerhus i Houvig med skøn beliggenhed

5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 35, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1329
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette moderne og luksuriøse sommerhus er rammerne sat for en ferie med fokus på velvære, luksus og ro. Huset på adressen Mågedalen 35 i Houvig har plads til 8 sovende gæster og er perfekt en stor familie eller vennerne, der ønsker at holde ferie sammen. Og jeres hund, kan I også tage med. I kommer bestemt ikke til at kede jer, for huset er udstyret med både spa, sauna og poolbord – og så er der kun 450 meter til Vesterhavet.

Moderne arkitektur og smagfuld indretning

Der er ingen tvivl om, at huset i Houvig er noget ganske specielt. Og I vil helt sikkert føle jer hjemme, så snart I træder ind over dørtærsklen. De store, lyse rum virker nemlig indbydende og imødekommende på sine gæster. Det store opholdsrum rummer både køkken, spiseafdeling og stue og er sirligt indrettet i sort-hvide kontrastfarver. Det åbne køkken er veludstyret og er den perfekte ramme, når middagen skal tilberedes.
 
Stueafdelingen er hyggeligt indrettet med gode møbler, som man instinktivt har lyst til at smide sig i. Stuen er udstyret med blandt andet fladskærms-tv med TV2, og det er også her den dejlige brændeovn står og udsender sin velgørende varmestråler. 
 
Huset har i alt 4 smukke soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltseng. Derudover finder I 2 gode badeværelser på adressen. Begge er udstyret med bruseniche og gulvvarme, men det ene har tillige spabad og sauna. Her kan I virkelig give efter for velværen.

Femstjernet sommerhus med spa, sauna og poolbord

Dette hus tilbyder alt til en vellykket ferie. Både når det drejer sig om afslapning og aktivitet. Trænger I til at koble af, kan I hoppe et smut i spabadet eller læne jer tilbage i den varme sauna. En stille stund i liggestolene på terrassen er bestemt heller ikke til at kimse ad.
 
Drømmer I derimod om at sætte lidt fut i dagene med aktiviteter, er der også rig mulighed for det i huset. Og her vil aktivitetsrummet med poolbord med garanti vække konkurrencementaliteten. Måske I skal vædde om, hvem der skal tømme opvaskemaskinen? Mindre børn vil med sikkerhed elske den dejlige naturgrund, hvor der både er sandkasse og gyngestativ. Her kan de fordrive tiden med at bygge sandslotte og køre racebiler i sandet.

Beliggende 450 meter fra Vesterhavet

Et ophold i det vestjyske bliver altid bedre af et besøg til Vesterhavet. Med beliggenheden på Mågedalen 35 er I heldigt stillet i den henseende. Huset ligger nemlig kun sølle 450 meter fra Vesterhavet. Med blot et par minutters gang kan I derfor nyde den salte vind og de brusende bølger – uanset hvilken tid på året, I besøger huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1329

D.
sagde , Danmark

Billederne stemmer fint overens med hvordan huset ser ud i virkeligheden. Så stor ros for det til fotograferne. Et flot og moderniseret feriehus med fin plads til 8 personer. Husets aktivitetsrum med pool/billard var til stor glæde for både små og store. Huset råder desuden over flotte badeværelser og et lækkert spabad. Helt klart et fint feriehus.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 2.000
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...