Rummeligt sommerhus i Houvig med spa og sauna

3
icon
icon
icon

Troldedalen 35, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1330
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skal hele familie med på ferie i år? Så er huset beliggende på Troldedalen 35 i Houvig med garanti noget for jer. For med 8 sovepladser, stor stue og en dejlig naturgrund er der masser af plads til at tage bedsteforældrene med på ferie. Og jeres hund er også velkommen. Og det bedste af det hele er, at huset kun ligger 400 meter fra vandet.

Smagfuld indretning med plads til afslapning

Det dejlige sommerhus oser af vaskeægte sommerhusatmosfære. Her er indretningen smagfuldt afstemt og rummer klassiske sommerhuselementer i en opdateret version. I vil uden tvivl straks føle jer velkomne i huset og få lyst til at smide jer i sofaen.
 
Ro, hygge og samvær er kodeordene for huset. Den store flydersofa står klar til at blive indtaget med en favn fuld af slik og popcorn eller en god bog. Og med den knitrende lyd og behagelige varme fra brændeovnen er stemningen fuldstændig i top. Den dejlige stue ligger nedsænket i forhold til resten af huset, og herfra har I direkte udgang til den skønne sydvendte terrasse.
 
Træder I er par trin op fra stuen, kommer I direkte op til en hyggelig spiseplads, der ligger i direkte forbindelse med køkkenet. Omkring bordet kan I nyde morgenkaffen og rundstykkerne eller spille en omgang kort sammen. Køkkenet er lyst og velindrettet med blandt andet mikroovn, vaskemaskine og køleskab med en fryser på 59 liter.

Et sommerhus med mange sovepladser + sauna og spa

Når hele familien skal samles for at holde ferie sammen, er det vigtigt, at der er nok plads til alle. I dette sommerhus i Houvig er der 8 sovepladser, så alle kan nyde godt af at kunne trække sig tilbage. Sovepladserne er fordelt på 4 gode soveværelser samt en hems.
 
Herudover er der et stort og lækkert badeværelse, hvor I virkelig kan komme til at slappe af. Det er nemlig udstyret med både sauna og et stort spabad, der uden tvivl vil vække begejstring hos alle familiens medlemmer. Dertil kommer endnu et mindre badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Tæt på Vesterhavet og aktiviteter i feriebyerne Hvide Sande og Søndervig

Sommerhuset ligger kun nogle få minutters gang fra stranden, så der er rig lejlighed til at nyde Vesterhavet året rundt. For uanset om I besøger sommerhuset i Houvig i sommer- eller vinterhalvåret, er Vesterhavet et besøg værd. Kolde blæsevejrskinder kan nemlig være lige så dejlige som solkysset hud.
 
Beliggenheden i Houvig er også ideel, hvis I gerne vil krydre jeres ophold med aktiviteter. Feriebyerne Hvide Sande og Søndervig ligger ikke lang fra adressen, og her kan I blandt andet besøge supermarkeder, specialbutikker, lokale spisesteder og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1330

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus mit einfacher Einrichtung in den Schlafräumen,
praktische Möbel im Wohnzimmer,
großer Esstisch,
reichlich Geschirr vorhanden.
Kurzer Weg zum Strand, wenig Verkehr in der Straße.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut aufgeteiltes helles Haus, das etwas in die Jahre gekommen ist, mit zwei schönen Sonnenterassen, wo man den ganzen Tag Sonne hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gut eingerichtestes Freienhaus. Haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2004 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe med gulvarme i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...