Pænt og velholdt sommerhus i Houvig med lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 43, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1337
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til et afbræk fra hverdagen, hvor I kan slappe helt af? Og gerne i naturskønne omgivelser tæt ved vandet? Så er I landet det rigtige sted. For sommerhuset beliggende på Mågedalen 43 i Houvig er helt sikkert noget for jer. Her får I hyggelige omgivelser, dejlig naturgrund, skøn terrasse og sovepladser til 4 personer og 1 hund. Den perfekte størrelse til parret eller den lille familie.

Hyggelig indretning med fokus på hygge og samvær

Det er ingen tvivl om, at I kan nyde jeres velfortjente afbræk fra hverdagen i de skønne rammer i sommerhuset i Houvig. Her oser af klassisk sommerhuscharme, hvilket blandt andet kan tilskrives de panelbeklædte vægge, loftet til kip og de synlige loftbjælker. Og hvis det ikke er nok, skal den knitrende brændeovn og de store vinduespartier nok sørge for at banke stemningsbarometeret yderligere op.
 
Huset er lyst, venligt og godt indrettet. I stuen kan I slå jer ned i de bløde sofaer og zappe tv på fladskærmen, læne jer tilbage med en god bog eller nyde udsigten. I stuen finder I foruden tv’et også DVD, radio- og CD-afspiller. Køkkenet er veludstyret med blandt andet mikroovn, opvaskemaskine samt køleskab med 90 liters frysekapacitet. I forbindelse med køkkenet er der en dejlig spiseafdeling med vindue mod vest. Herfra er der udgang til en lille vestvendt terrasse.
 
I sommerhuset finder I 2 gode værelser, der begge er indrettet med behagelige dobbeltsenge. Herudover er der en hems, hvor der er plads til yderligere 2 sovende gæster. Dertil kommer et lyst og venligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Feriehuset er udstyret med et 220 V – 6 Amp ladestik til elbil.

Dejlig aflukket og overdækket terrasse og kun 350 meter til vandet

Fra stuen er der direkte udgang til en skøn, renoveret østvendt terrasse, som både er overdækket og komplet aflukket. Det gør den ekstra attraktiv for børnefamilier og hundeejere, der dermed kan sikre at hverken små tobenede eller firbenede forvilder sig ud på eventur på egen hånd. Børnene kan endda fordrive tiden på grundens rutsjebane, der med garanti vil være et stort hit hos de små.
 
Huset er beliggende på en stille, blind vej, så I skal ikke frygte for generede trafik eller passerede gæster. Grunden er omkranset af sporadiske nåletræer og hybenbuske, der giver lidt ekstra privatliv – uden at spolere udsigten.
 
Området omkring sommerhuset er meget eftertragtet. Det skyldes ikke mindst den korte afstand til vandet. Havet ligger blot 350 meter fra grunden og kan nås på gåben i løbet af få minutter via de mange stisystemer, der findes omkring Houvig.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1337

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus, som er perfekt for en famile på 4. Ligger i hyggelige omgivelser med stranden tæt på og kun en lille cykel/gåtur til en venlig og imødekommende købmand. Der manglede intet i huset, så alt hvad der skulle bruges ude og i køkkenet var i sommerhuset. God sand strand hvor der ikke køre biler. Byen er en lille cykel/køre tur derfra, hvor der er gode handle muligheder og små aktiviteter. Kan kun anbefale sommerhus og område.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:59 / 1.350
Renoveret / Byggeår:2001 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...