Børnevenligt sommerhus i Houvig tæt på klitter og vand

3.5
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 59, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1347
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2550 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Det hyggelige sommerhus på Mågedalen 59 i Houvig er den perfekte ramme for børnefamiliens ferieplaner. For med spabad og sauna – samt udendørslegeredskaber som gynge, vippe og sandkasse – er der garanti for masser af morskab og tidsfordriv for de mindste. Feriehuset har plads til 8 sovende gæster, så I kan sagtens invitere bedsteforældrene med på ferie. Og tag bare jeres hund med også og benyt jer af den korte afstand til havet på jeres daglige gåture.

Trestjernet sommerhus med spa, sauna og brændeovn

Der er virkelig skruet op for hyggen i det velholdte sommerhus i Houvig. Det skyldes ikke mindst den knitrende brændeovn, de bløde sofaer, loftet til kip og de panelbeklædte vægge. Alle klassiske sommerhuselementer, der bidrager til den hyggelige atmosfære.
 
Den dejlige stue er indrettet med gode kvalitetsmøbler, hvor I med sikkerhed har lyst til at smække benene op. Herfra kan I nyde varmen fra brændeovnen og den flotte udsigt gennem vinduerne. Hvis I ikke ønsker at tænde op i brændeovnen, har feriehuset tilknyttet en varmepumpe, hvor I også kan nyde varmen fra. Eller I kan sætte en film i DVD-afspilleren og se en god film. Gerne med en stor portion popcorn i skødet.
 
Sommerhuset har i alt 8 sovepladser fordelt på 4 værelser. 2 af værelserne er indrettet dobbeltsenge, mens de sidste 2 værelser er udstyret med hver 2 enkeltsenge. I finder et stort badeværelse i feriehuset, hvor der virkelig er skruet op for wellness-elementerne. Badeværelset er nemlig udstyret med både spabad og sauna, ligesom det også har brusekabine, tørretumbler, vaskemaskine og gulvvarme. Derudover er der desuden et gæstetoilet med brusekabine og gulvvarme.

Skøn naturgrund med lukket terrasse kun 300 meter fra vandet

Sommerhuset er beliggende på en dejlig naturgrund, hvor hybenbuske og marehalm snor sig lystigt. Og I vil helt sikkert have lyst til at slå jer ned på en af feriehusets terrasser for at nyde udsigten og den friske havluft fra Vesterhavet.
 
På terrassen kan I virkelig slappe af og komme ned i gear. Den er lukket og delvist overdækket, så I både kan blive skærmet for vind og vejr og nyde solens stråler fuldt ud. Der er naturligvis både havemøbler, liggestole og grill til rådighed, så de hyggelige grillaftenener er sikret. Den lukkede terrasse forhindrer desuden, at mindre børn eller familiens hund forvilder sig ud på eventyr på egen hånd.
 
I skal selvfølgelig heller ikke snyde jer selv for et besøg til Vesterhavet, der kun ligger 300 meter fra adressen. Området mellem sommerhuset og vandet byder på en masse små stier i klitterne og en skøn naturflora, der er værd at udforske på jeres traveture.

Udendørsaktiviteter for børn

Jeres børn kommer på ingen måde til at kede sig, mens I opholder jer i det hyggelige sommerhus i Houvig. For på grunden findes der masser af legeredskaber, som ungerne kan boltre sig med. Blandt andet gyngestativ, vippe og sandkasse. Det vil med garanti være et kæmpe hit.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1347

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes gepflegtes Ferienhaus. Haben uns sehr wohl gefühlt. Würden es wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine sehr schöne Aufteilung der Räume. Die Zimmer und das jeweilige Bad sind rechts und links vom Wohnbereich angeordnet und damit getrennt. Es fühlt sich niemand gestört. Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Durch die fast umlaufenden Terrassen gibt es immer eine Möglichkeit Sonne aber auch Wind auszuweichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war alles so wie es beschrieben war und wie wir es gewohnt sind. Wir haben nichts zu bemängeln! Immer wieder gerne und wir sagen Danke für den schönen Urlaub! Menge Takk!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2015 / 1991

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...