Hyggeligt stråtækt sommerhus i Houvig med 350 meter til vandet

3.5
icon
icon
icon
icon

Troldedalen 19, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1350
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal ferien afholdes under den vestjyske sol på en skøn beliggenhed? Så vil sommerhuset på Troldedalen 19 i Houvig med garanti være noget for jer. Her er der plads til 8 personer samt 1 hund i de hyggelige omgivelser i det stråtækte feriehus, hvor I blandt andet kan fordrive tiden med ture i spabad eller sauna. Og det bedste af det hele? Der er kun 350 meter til stranden.

Charmerende stråtækt sommerhus med hyggelig indretning

Det hyggelige sommerhus på Troldedalen 19 tager imod sine gæster med åbne arme. Og I vil med garanti straks føle jer velkomne i det velindrettede feriehus, der virker lyst og imødekommende. I den hyggelige opholdsstue er der plads til afslapning i de bløde møbler, og herfra har I udsigt til naturgrunden udenfor. Stuen er indrettet med brændeovn, TV, radio og CD-afspiller, så I skal ikke være bange for at komme til at kede jer.
 
Køkken og spisekrog ligger i direkte forbindelse med stuen, og den flotte stil føres videre hertil. Det samme gør flisegulvet, der er gennemgående i alle opholdsrum. De er ikke alene pæne, men også utrolig praktiske at rengøre på de dage, hvor der er sand mellem tæerne efter en lang dag ved Vesterhavet.
 
Køkkenet er flot og veludstyret med køleskab med 120 liters fryser, opvaskemaskine og mikroovn. I finder ovenikøbet et fladskærms-tv i køkkenet, så I kan følge med i Tour de France under madlavningen og ikke gå glip af spændende øjeblikke på de stejle etaper.

4 flotte værelser og badeværelse med spa og sauna

Sommerhuset i Houvig råder over 4 gode værelser, der alle fremstår lyse og velholdte. I 2 af værelserne er der dobbeltsenge, mens de resterende 2 værelser har henholdsvis 2 enkeltsenge og køjeseng med 2 sovepladser. Der er med andre ord masser af plads til familien, så I med ro i sindet også kan invitere bedsteforældrene med på ferie.
 
Derudover finder I 2 nydelige badeværelser på adressen. Det ene har direkte adgang til sommerhusets sauna, mens det andet er udstyret med et stort spabad, der har plads til 4 personer. Det vil uden tvivl vække begejstring hos alle i familien.

Dejlig naturgrund og kun 350 meter til vandet

I får med garanti lyst til at tilbringe en stor del af jeres feriedage med at dase på sommerhusets to terrasser. Her er der alt det til rådighed, som gør en ferie herlig; nemlig liggestole, havemøbler og selvfølgelig en grill, så I kan stege bøffer i sommersolen.
 
Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund, hvor græsser og marehalm vokser vildt. Beliggenheden er rolig og ganske børnevenlig. Men det bedste af det hele er næsten, at der kun er 350 meter til vandet. Så aftenture med hunden bør uden tvivl indbefatte et pit-stop til strandkanten for at kaste smut.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1350

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus mit super Lage, unweit zum Strand, geschützt und gut aufgeteilt.
Mit Hund und Kind sehr zu empfehlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage und das Haus sind Wunderschön nur die Einrichtung ist etwas in die Jahre gekommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gute Raumaufteilung, farblich abgestimmt, großes Grundstück

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2016 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...