Dejligt børnevenligt hus med skønne terrasser – tæt på golf og fiskesø

3.5
icon
icon
icon
icon
2098
Bøgealle 15, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K0267

På Lodberg Hede, ikke langt fra Vesterhavet, på Bøgealle 15 finder I dette skønne feriehus til 6 personer. Huset, som også har en stor praktisk carport, ligger på en stor lukket grund – omgivet af træer. Her er masser af plads til legeaktiviteter og boldspil. Perfekt til aktiv familieferie.

Lys og praktisk indretning

Huset er lyst og praktisk indrettet med det store køkken-opholdsrum som det naturlige samlingspunkt. Køkkenafdeling har alt, hvad der er nødvendigt til en god ferie, bl.a. amerikaner-køleskab, 180 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine, så alle kan bruge tiden på samvær og oplevelser.

Stuens sofahjørne indbyder til totalafslapning – evt. til en god film eller med en god bog og kop kaffe foran den knitrende ild i brændeovnen.

De 6 sovepladser er fordelt på 2 soverum med hver en dobbeltseng. Desuden er der en sovesofa til 2 personer i det tilstødende rum, som er indrettet som en ekstra stue med bl.a. TV. Ideelt til børn og teenager.

Vaskemaskine og tørretumbler i huset hjælper jer, hvis I ikke har fået pakket for meget af det helt rigtige tøj til ferien i det skiftende danske vejr. En varmepumpe hjælper med at holde energiforbruget nede.

Store terrasser med plads til leg og udeliv

Den ene terrasse er helt lukket og delvis overdækket – her kan I roligt lade hunden eller børnene lege, mens I tager et lille hvil i en af solsengene. På den store plænegrund foran huset er der både sandkasse og gynge m.m. – alletiders til leg og sjov for hele familien.

En skøn sommeraften med en veltilberedt grillmiddag og med et glas rødvin på terrassen, vil være den totale afslapning. Familiehygge, mens børnene leger og mens himlen ændrer sig fra orangerød i vest til en natblå og funklende stjernehimmel.

Lodbjerg Hede, tæt ved havet, Stadil Fjord og åbne vidder

Her på Lodbjerg Hede er mulighederne mange – et par kilometer fra huset ligger en 15.000m2 stor fiskesø, hvor der er mulighed for selv at fange aftensmaden.

Vesterhavet med klitterne og de flotte sandstrande ligger kun 3 km væk og Søndervig by med de mange restauranter, butikker og indkøbsmuligheder ligger ca. 6 km fra huset.

Ringkøbing er en af landets ældste købstæder, og et besøg her er næsten et ”must”. Bymidten med Torvet og Hotel Ringkøbing er ofte et samlingspunkt for arrangementer. En gåtur ned gennem Vester Strandgade til havnen, giver et fint indtryk af den gamle købstad.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2015 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (180 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...