Dejligt sommerhus med carport og overdækket terrasse

3.5
2098
Bøgealle 15, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K0267

Dette dejlige sommerhus finder du på Bøgealle ved Lodbjerg Hede. Huset er godt indrettet med plads til en familie på 6 personer. Huset er et af de få sommerhuse med carport til bilen. Carporten giver dig samtidig mulighed for at rykke i læ, når duggen lægger sig på en lun sommeraften.

Lys og indbydende indretning

Sommerhuset er indrettet med lyse mateialer og gode møbler. Det skaber en dejlig let og indbydende atmosfære i sommerhusets indretning. Huset er fra 1981 men har gennemgået løbende renovering, så alt fremstår pænt og velholdt. Det ses særligt i det store, flotte køkken, hvor der er god plads til at samles om madlavningen.

Sommerhus med carport

Huset er indrettet med 2 soverum med 2 dobbeltsenge og 1 sovesofa. Sommerhuset har både vaskemaskine og opvaskemaskine, så du hurtigt og nemt kan klare både tøjvask og opvask. Skal I på nettet, er det ikke noget problem. Der er naturligvis gratis, trådløst internet i huset, som I kan surfe på. Sommerhuset har også en god carport, som både giver skygge for solen på en varm sommerdag og selvfølgelig ly til bilen.

Ferie ved Vesterhavet

Du vil blive overrasket over den mangfoldighed i naturen, som du oplever i området omkring Lodbjerg Hede. Her findes alt fra klitter, strandenge og hedesletter til frodige landbrugsjorde. Huset ligger i kort afstand til stranden og Vesterhavet. Her kan I tage en frisk dukkert i det brusende vand eller gå lange ture langs vandkanten. Er du til windsurfing, så er området ved Hvide Sande et sandt paradis. Her venter både vilde bølger ved Vesterhavet og roligt vand ved Ringkøbing Fjord.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2015 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (180 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...