Dejligt børnevenligt hus med skønne terrasser – tæt på golf og fiskesø

3.5
icon
icon
icon
icon

Bøgealle 15, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K0267
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Lodberg Hede, ikke langt fra Vesterhavet, på Bøgealle 15 finder I dette skønne feriehus til 6 personer. Huset, som også har en stor praktisk carport, ligger på en stor lukket grund – omgivet af træer. Her er masser af plads til legeaktiviteter og boldspil. Perfekt til aktiv familieferie.

Lys og praktisk indretning

Huset er lyst og praktisk indrettet med det store køkken-opholdsrum som det naturlige samlingspunkt. Køkkenafdeling har alt, hvad der er nødvendigt til en god ferie, bl.a. amerikaner-køleskab, 180 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine, så alle kan bruge tiden på samvær og oplevelser.

Stuens sofahjørne indbyder til totalafslapning – evt. til en god film eller med en god bog og kop kaffe foran den knitrende ild i brændeovnen.

De 6 sovepladser er fordelt på 2 soverum med hver en dobbeltseng. Desuden er der en sovesofa til 2 personer i det tilstødende rum, som er indrettet som en ekstra stue med bl.a. TV. Ideelt til børn og teenager.

Vaskemaskinen i huset hjælper jer, hvis I ikke har fået pakket for meget af det helt rigtige tøj til ferien i det skiftende danske vejr. En varmepumpe hjælper med at holde energiforbruget nede.

Store terrasser med plads til leg og udeliv

Den ene terrasse er helt lukket og delvis overdækket – her kan I roligt lade hunden eller børnene lege, mens I tager et lille hvil i en af solsengene. På den store plænegrund foran huset er der både sandkasse og gynge m.m. – alletiders til leg og sjov for hele familien.

En skøn sommeraften med en veltilberedt grillmiddag og med et glas rødvin på terrassen, vil være den totale afslapning. Familiehygge, mens børnene leger og mens himlen ændrer sig fra orangerød i vest til en natblå og funklende stjernehimmel.

Lodbjerg Hede, tæt ved havet, Stadil Fjord og åbne vidder

Her på Lodbjerg Hede er mulighederne mange – et par kilometer fra huset ligger en 15.000m2 stor fiskesø, hvor der er mulighed for selv at fange aftensmaden.

Vesterhavet med klitterne og de flotte sandstrande ligger kun 3 km væk og Søndervig by med de mange restauranter, butikker og indkøbsmuligheder ligger ca. 6 km fra huset.

Ringkøbing er en af landets ældste købstæder, og et besøg her er næsten et ”must”. Bymidten med Torvet og Hotel Ringkøbing er ofte et samlingspunkt for arrangementer. En gåtur ned gennem Vester Strandgade til havnen, giver et fint indtryk af den gamle købstad.

Det siger vores gæster om sommerhuset K0267

D.
sagde , Danmark

Super sommerhus kan kun giv det bedst anbefaler

D.
sagde , Randers

Hyggeligt pænt og velholdt sommerhus med rolig beliggenhed, stor terrasse delvis overdækket. Alt i alt et hus der kan anbefales.Det er også lige vigtigt at få med at alt er pænt og rent.

D.
sagde , Danmark

Smukt og lækkert sommerhus. Fantastisk at huset havde service til 10-12 personer.
Der var rigeligt til køkkenet af redskaber og diverse.
Isterningmaskinen var luksus.
Udearealet var smukt, smukt, smukt.
Terrassen var lukket og indbød til kold hvidvin og sol.
Hjerteruten i området blev brugt flere gange.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2015 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (180 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...