Skønt ikke-ryger hus med sauna og spa i fredfyldte omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Risbjergvej 11, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6180
6 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et skønt sommerhus i fredfyldte og uforstyrrede omgivelser, og med et lille strejf af luksus? På Risbjergvej 11 får I alt dette. Det fine ikke-ryger hus er omkranset af høje træer for ekstra meget privatliv, og spabadet og saunaen sørger for luksus og afslapning. Familiens hunde er også velkomne.

En dejlig dag på terrassen

Start dagen godt ud med at samles om morgenbordet til nybagte rundstykker fra købmanden sammen med en god kop kaffe. Efter morgenmaden kan I lade opvaskemaskinen klare arbejdet for jer, mens I rykker ud på terrassen i det gode vejr.

På den store græsplæne, der omgiver huset, er der masser af plads til leg og boldspil for børnene og hundene. Imens kan I læne jer godt tilbage i liggestolene og nyde solens stråler. Hele grunden er indrammet af træer, så I har masser af privatliv, mens I soler jer.

Efter en dejlig dag på terrassen, står grillen klar, så I kan tilberede en lækker middag og få de sidste solskinstimer med rundt om havebordet. Snak morgendagens planer igennem og nyd hinanden selskab, mens solen farver himlen orange.

Få fornyet energi i saunaen og spabadet

Når aftenen går på hæld er det tid til at flytte indenfor igen. Lad saunaen og spabadets varme give jer fornyet energi, mens I lukker øjnene i, nyder freden og glemmer al hverdagens stress og jag. Til slut kan I sætte jer godt til rette i sofaen med et godt glas vin, en hyggelig familiefilm eller et spil kort.

Har I brug for et afbræk fra hverdagen i dejlige, rolige omgivelser, så er dette skønne hus på Lodbjerg Hede lige noget for jer.

*Fra 2023 bliver køjesengene fjernet

 

Det siger vores gæster om sommerhuset K6180

D.
sagde , Danmark

Da vi bestilte huset stod der at det var et ældre hus lidt slidt.
Huset var slidt men særdeles okay efter forholdene.

D.
sagde , Holstebro

Et dejligt og fint sommerhus. Det fremstår en lille smule slidt men det er meget hyggeligt.Grunden og sommerhusområdet er helt i top. Masser af træer giver en skøn følelse af privatliv. Der er masser af gode vandrestier i området.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.187
Renoveret / Byggeår:2015 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...