Dejligt feriehus med vildmarksbad og plads til hund

4
icon
icon
icon
icon
2158
Hybenvej 11, Lodbjerg Hede - Søg på husnr. K6336
Gæsterne siger: icon icon

Midt i sommerhusområdet Lodbjerg Hede, tæt på Feriebyen Søndervig, ligger dette dejlige feriehus på en grøn sommerhusgrund. I 2019 blev sommerhuset renoveret, og det er bl.a. udstyret med et vildmarksbad til 5 personer. Der kan bo 8 personer i huset samtidig, og families hund er også hjerteligt velkommen.

Flot indretning med vildmarksbad og mange faciliteter

Det klassiske bungalow-sommerhus på Hybenvej 11 er blevet renoveret i 2019 og har i alt fire soveværelser til 8 personer, som kan tilbringe en dejlig vesterhavsferie sammen. Ud over at byde indenfor i en lys og rummelig indretning står der også et vildmarksbad til 5 personer til rådighed ved feriehuset.

I stuen sørger brændeovnen for at gøre indretningen ekstra hyggelig: Brændeovnen står året rundt klar til at varme jer igennem indendørs, mens vildmarksbadet sørger for varm afslapning udendørs. På badeværelset er der gulvvarme, sådan at I ikke fryser tæerne om morgenen.

Sommerhusets faciliteter gør ferien både nem og afslappet: I køkkenet er der indbygget en opvaskemaskine, og I har mulighed for at vaske tøj i vaskemaskinen og tørre det i tørretumbleren. I den tid, I får tilovers, kan I udnytte det hurtige fiber-internet til at dele feriebilleder med dem derhjemme eller streame jeres yndlingsserie.

Stor sommerhusgrund i skønt område til gåture

Feriehuset ligger på en stor naturgrund på Lodbjerg hede. Her har I fred og ro og kan læne jer tilbage på liggestolene og solbade. Der er også tænkt på børnene: Et gyngestativ og en sandkasse giver børnene flere timers sjov og leg. Grunden har masser af plads til at spille bold med familiens hund.

På terrassen kan I flytte liggestolene med solen og samtidig finde en plads til barnevognen i skyggen. De afskærmede og overdækkede dele af terrassen sørger for ly og læ i regn- og blæsevejr. Med grillen kan I tilberede lækre feriemiddage, som kan nydes under åben himmel.

Den dejlige ferieby, Søndervig, ligger kun få minutters kørsel fra feriehuset. Ud over et supermarked og restauranter finder I her også aktivitetsmuligheder som Beach Bowl, Fitness, Minigolf og Segway.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6336

D.
sagde , Vamdrup

Super pæn sommerhus , men tror også vi var nogle ad de første gæster efter renoveringSoverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 2.496
Renoveret / Byggeår:2019 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Vildmarksbad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...