Flot feriehus til med vildmarksbad, shelter, udesauna og udebruser

4
icon
icon
icon
icon

Hybenvej 11, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6336
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Midt i sommerhusområdet Lodbjerg Hede, tæt på Feriebyen Søndervig, ligger dette flotte feriehus på en grøn sommerhusgrund. I 2019 blev sommerhuset renoveret, og udearealet er helt fantastisk med både udendørs bruser, udekøkken, udesauna, shelter og vildmarksbad til 5 personer. Der kan bo 8 personer i sommerhuset samtidig, og familiens hund er også hjerteligt velkommen.

Flot indretning med vildmarksbad og mange faciliteter

Det klassiske bungalow-sommerhus på Hybenvej 11 er blevet renoveret i 2019 og har i alt fire soveværelser til 8 personer, som kan tilbringe en dejlig vesterhavsferie sammen. Ud over at byde indenfor i en lys og rummelig indretning står der også et vildmarksbad til 5 personer til rådighed ved feriehuset.

I stuen sørger brændeovnen for at gøre indretningen ekstra hyggelig: Brændeovnen står året rundt klar til at varme jer igennem indendørs, mens vildmarksbadet sørger for varm afslapning udendørs. På badeværelset er der gulvvarme, sådan at I ikke fryser tæerne om morgenen.

Sommerhusets faciliteter gør ferien både nem og afslappet: I køkkenet er der indbygget en opvaskemaskine, og I har mulighed for at vaske tøj i vaskemaskinen og tørre det i tørretumbleren. I den tid, I får tilovers, kan I udnytte det hurtige fiber-internet til at dele feriebilleder med dem derhjemme eller streame jeres yndlingsserie.

Stor grund med shelter, udendørsbrus, udekøkken og udesauna

Feriehuset ligger på en stor naturgrund på Lodbjerg hede. Her har I fred og ro og kan læne jer tilbage på liggestolene og solbade. Der er også tænkt på børnene: Et gyngestativ og en sandkasse giver børnene flere timers sjov og leg.

Grunden gemmer på flere fede feriehighlights (ud over det lækre vildmarksbad), både et shelter, en udendørs bruser, en udendørs sauna og et lille udekøkken. På græsplænen er der desuden masser af plads til at spille bold med familiens hund.

På terrassen kan I flytte liggestolene med solen og samtidig finde en plads til barnevognen i skyggen. De afskærmede og overdækkede dele af terrassen sørger for ly og læ i regn- og blæsevejr. Med grillen kan I tilberede lækre feriemiddage, som kan nydes under åben himmel.

Den dejlige ferieby, Søndervig, ligger kun få minutters kørsel fra feriehuset. Ud over et supermarked og restauranter finder I her også aktivitetsmuligheder som Beach Bowl, Fitness, Minigolf og Segway.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6336

DE
D.
sagde , Deutschland

Grosses,geräumiges Ferienhaus.
Sehr ruhige Lage,top zum entspannen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist wirklich super! Es ist alles vorhanden was man braucht!

DE
D.
sagde , Deutschland

Trotz der vielen Häuser in der Umgebung ist man für sich und bemerkt die Nachbarn überhaupt nicht. Das Haus ist geschmackvoll eingerichtet mit allem was man sich wünschen kann.
Freizeitmöglichkeiten, wie zum Beispiel Angeln in Put and Take Teichen oder im Hafen von Hivde Sande sind schnell erreichbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 2.496
Renoveret / Byggeår:2019 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (143 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...