Sommerhus med spabad og sauna i rolige omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Klitrosevej 14, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6367
6 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et ganske fint, velholdt og velindrettet feriehus med både spabad og sauna. Feriehuset er beliggende i rolige omgivelser for enden af en lukket vej med læ og med en god terrasse.

Hyggeligt feriehus beliggende i fredfyldt område

Feriehuset er ideelt til familien der søger ro og fred, men alligvel ønsker at være i en behagelig afstand til både Søndervig og Vesterhavet.

Dejlig indretning og sommerhusstemning

Huset tilbyder en god rumopdeling, en stor dejlig stue med lyse trævægge og et stort vinduesparti mod vest. Trægulvene, der skaber den rigtige afslappende sommerhusstemning, giver en god kontrast til den moderne indretning.

Desuden er der er 3 gode værelser, et godt køkken, hvorfra der er åbent til stuen, og et rigtig dejligt badeværelse med spabad og sauna.

Roen kan nydes i hele huset. Mens børnene hygger sig på den skønne hems, hvor der er fladskærm og DVD-afspiller, kan de voksne slappe af i sofaen med en kop kaffe eller et godt glas vin.

Overdækket terrasse og beach volleybane

Fra den overdækkede terrasse kan du nyde børnene spille beach volley på den store beach volleybane, eller bare lege og bygge sandslotte i den kæmpe sandkasse. Grunden er ugeneret og ideel til familien der ønsker fred og ro.

Fra huset er der få kilometer ind til Søndervig centrum, og Vesterhavet ligger under 2 km fra huset så alt er indenfor rækkevidde.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.500
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...