Feriehus med fiskerenseplads på en stor lukket grund

4
icon
icon
icon
icon

Rørsangervej 25, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6532
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Flot og velindrettet feriehus beliggende på en dejlig stor grund, hvor den 1000 m2 store have er indhegnet. Her kan du nyde ferien i fred og ro, og efter en dejlig dag med fiskestangen kan du benytte den udendørs fiskerenseplads. Grunden er også et dejligt fristed for dine firbenede venner.

Udendørs fiskerenseplads

Feriehuset ligger i Lodbjerg Hede – et skønt sommerhusområde med store grunde, der er omkranset af træer, hvilket gør at du ikke fornemmer, at der er andre huse omkring dig. Her ligger dette dejlige feriehus på en stor grund. Grunden er lukket hvilket gør det helt ideelt, hvis du har hund.

Ikke langt derfra finder du en put and take sø og hvis du er til golf, så har du en fantastisk golfbane, næsten lige udenfor døren.

Ved huset finder du et udekøkken og der er også tænkt på de fiskeglade mennesker, her har du nemlig også en fiskerenseplads.

Et velholdt feriehus

Et flot og velholdt feriehus med en hyggelig indretning. Forneden finder du 2 gode badeværelser med henholdsvis badekar og bruser og gulvvarme. Et dejligt lyst værelse med seperate senge.

Den hyggelige stue er i åben forbindelse med spisestuen og køkkenet. Så husets brændeovn giver en masse varme til rummet og samtidig giver det bare en god hyggelig stemning. En energivenlig luft-til- luft varmepumpe sørger for et behageligt indeklima. 

Ovnepå finder du 2 store lyse værelser med dobbeltsenge. Endvidere er der et godt rum når du kommer op ad trappen, her kan der leges eller hygges.

Et dejligt og fredfyldt feriehus med masse at idyllisk stemning både inde og ude.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6532

DE
D.
sagde , Deutschland

Wenn man wiw wir 2 Hunde hat,kann man sich eigentlich nichts besseres wünschen. Dr eingezäunten Garten ist ein Traum und man hat seine Ruhe und kann entspannen. Das Haus hat alles, was es für einen erholsamen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und mit viel Liebe eingerichtetes Ferienhaus, die Einrichtung bietet alles was man für einen schönen Urlaub braucht. Der eingezäunte Garten ist wunderbar für Hunde und Familien mit Kindern.
Alles in allem sehr "hygge"!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles, gemütliches Ferienhaus und perfekt für den Urlaub mit Hund.
Die Einrichtung ist liebevoll und zweckmäßig. Wir haben uns sofort wohlgefühlt und kommen sehr gerne wieder. Es gibt schöne Wege zum spazieren gehen und mit etwas Glück kommt ein Reh zu Besuch.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2008 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, klinker Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...