Velholdt feriehus på afskærmet grund på Lodbjerg Hede

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Risbjergvej 54, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6647
6 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Meget velholdt og veludstyret feriehus, hvor der er kræset for detaljerne i den smagfulde indretning. Og med beliggenheden på en rolig naturgrund omkranset af træer, er det muligt uforstyrret at nyde ferien på den store, delvist overdækkede terrasse, hvor der altid kan findes en lækrog.

Lodbjerg Hede og Søndervig

Huset ligger på Lodbjerg Hede, som er et rigtigt dejligt område, der kendetegnes ved de hyggelige, naturligt afskærmede sommerhusgrunde, hvor man uforstyrret kan nyde ferien og de smukke omgivelser.

Badebyen, Søndervig, med direkte adgang til Vesterhavet ligger kun få kilometer herfra. Her kan familien nyde en dag på stranden, shopping i spændende butikker og lækker mad fra byens spisesteder.

Velholdt feriehus

Dette feriehus er absolut velholdt og indrettet i en flot personlig stil, for at skabe de bedste rammer for en god ferie i et hus, hvor man kan føle sig hjemme.

Der er tre hyggelige soveværelser med dobbeltsenge. Og da der er to badeværelser, er huset velegnet til større eller flere familier. Og på det ene badeværelse findes der endda et spabad og en sauna – lige til et par timers selvforkælelse efter en lang gåtur eller en skøn dag på stranden.

Det dejlige køkken er med åben forbindelse til stuen og spisestuen, så man har et stort og pragtfuldt rum, hvor mange timer kan tilbringes sammen med familien eller vennerne. Og her spreder brændeovnen både varme og hygge på de lidt køligere dage. Overalt i huset er der gulvvarme, og den energibesparende varmepumpe sørger for, at elregningen ikke løber løbsk.

Skøn åben terrasse

Omkring huset er der en dejlig stor terrasse, hvor der altid er mulighed for at finde læ og sol, så hele familien her kan tilbringe dejlige timer sammen. Og på den åbne terrasse får man rigtig følelsen af at være midt i naturen, da grunden er omgivet af træer og buske.

Ved siden af terrassen er der opstillet gynger så de mindste kan lege hér, mens mor og far kan se på og samtidig hygge sig i solen, mens grillen står og simrer med frokosten eller aftensmanden.

Dette er et hus, man har lyst til at komme tilbage til igen og igen.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6647

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med alt hvad der skal bruges. Godt indrettet.Ligger ugenert på en dejlig grund omgivet af træer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 2.520
Renoveret / Byggeår:2018 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...