Super dejligt sommerhus med en fantastisk have

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gransangervej 28, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6702
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt dejligt og velholdt feriehus med lyst og indbydende indretning. Huset ligger fantastisk skønt på en stor og helt uforstyrret grund, med masser af plads til leg og boldspil. Her er alle muligheder for en god og hyggelig ferie.

Haven

En helt fantastisk have omkranset af flotte træer, så man uforstyrret kan nyde ferien. Der er gynger og sandkasse til de små og masser af plads til boldspil, så det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Fra den skønne terrasse har man en flot udsigt til haven.

Huset

Det er et superdejligt og meget velholdt sommerhus. Det er lyst og meget indbydende indrettet med flotte møbler. 3 rigtig gode værelser og et flot og lækkert badeværelse med spa og sauna. Fra stuen, spisestuen og køkkenet kigger du ud på den smukke have.

Et hus hvor man bare har lyst til at komme igen og igen.

Lodberg Hede

Huset ligger i et smukt område tæt på Søndervig og Holmsland Klitgolf. Området kendetegnes ved de smukke store og rolige grunde omkranset af træer.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6702

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus is super. Meine Frau war genau wie ich mega begeistert wie zu Hause. Die Besitzer des Hauses… haben es sehr gemütlich gemacht. Einfach zum Wohlfühlen. Dieses Haus werden wir auf jeden Fall wieder Buchen. Einfach Toll.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super schönes Ferienhaus mit Einrichtung und sehr tollen Grundstück!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles, um sich richtig und rundherum wohlzufühlen. Besonders toll ist das riesige Grundstück, auf dem man sich, wenn man möchte, so richtig austoben kann. Das Haus liegt am Rande eines Feldes und ist rundherum eingewachsen. Man hat also viel Ruhe und auch Sichtschutz.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 2.332
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...