Skønt feriehus med terrasse på afskærmet naturgrund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Risbjergvej 76, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6728
4 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et virkeligt førsteklasses feriehus, hvor man straks føler sig godt tilpas. Huset er dejligt indrettet og hyggeligt møbleret og beliggende på en helt afskærmet naturgrund. – Her kan du uforstyrret nyde ferien og den friske salte vesterhavsluft.

Hyggeligt feriehus – perfekt til en afslappende ferie med familien

Feriehuset har en rigtig dejlig og lys indretning, så alt fremstår indbydende som muligt.

Det åbne køkken og den hyggelige stue med spiseafdeling indbyder til sammenvær med familien. Og oppe på hemsen, er der et ekstra fjernsyn, så børnene kan underholde sig med medbragte spillekonsoller og dvd-afspillere.

Skøn åben terrrasse til sommerdagene og grillaftenerne

Feriehuset har en dejlig, åben terrasse, hvor du kan sidde og nyde naturgrunden. Og der er naturligvis havemøbler, liggestol og en grill, så du kan få det meste ud af solskinsdagene.

Afskærmet naturgrund med masser af læ og privatliv

Feriehuset ligger på en naturgrund i Lodbjerg Hede, hvorfra du hurtigt kan komme til både Søndervig, Ringkøbing og en tur til stranden.

Feriehuset ligger omkranset af træer, der sørger for både læ og privatliv, så du uforstyrret kan nyde ferien på terrassen og ind i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6728

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhiges Naturgrundstück mit einem tollen Ferienhaus.

DK
D.
sagde , Odense SV

Dejligt sommerhus omgivet af skønt natur, særlig velegnet til par eller familier med store børn. Godt indrettet køkken og stor badeværelse med dejligt stor bruseniche. Fantastisk med hems til klatre børn.Skønt natur, uforstyrret af trafik, privat og unikt udsigt til marken. Man kan virkelig nyde stilheden og roen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhige Lage,Top Zustand,hier kann man die Seele baumeln lassenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 2.250
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...