Charmerende familieferiehus midt i naturskønne Vestjylland

3
icon
icon
icon

Sivsangervej 29, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6820
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Sivsangervej 29 finder I dette dejlige feriehus i naturskønne Lodbjerg Hede. Huset er på én gang afsidesliggende på en afskærmet naturgrund og centralt placeret mellem hav og fjorde. Med sine 6 sovepladser er der god plads til den store familie, og familiens hund er også hjerteligt velkommen.

Hyggen i højsædet med brændeovn og charme

Dette sommerhus emmer af charme og imødekommenhed og skaber en dejlig ramme for familieferien. Såvel ude som inde er der tænkt på familiens yngste medlemmer, og husets indretning inviterer helt naturligt til hygge med spisebordet eller brændeovnen som samlingspunkt. Det store vinduesparti giver et naturligt lys i den hyggelige stue, samtidig med at man fra lænestolen næsten kan få fornemmelsen af at sidde i haven.  

Feriehuset har 3 gode soveværelser samt et badeværelse med gulvvarme. Opvaskemaskinen klarer nemt opvasken, og varmepumpen holder forbrugsbudgettet nede. Husets interiør er funktionelt og indrettet med respekt for de oprindelige materialer og naturen omkring.

Et mekka for ude-familien

Til den ude-glade familie er dette feriehus ideelt. Fra den afskærmede og delvist overdækkede terrasse i forlængelse af stuen har I et godt udsyn over plænen, ungerne og den firbenede, mens de leger og tumler i legetårnet, i sandkassen og på gyngerne. Men lige så vel som der er lagt op til leg, er der også lagt op til bare at dase på en liggestol og nyde roen i og omkring dette hus, hvor man i sandhed kan få en følelse af at være sig selv.

Når det bliver tid til at rykke efter solen eller læ, er der endnu en skøn terrasse foran køkkenet, der kan blive eftermiddagens samlingssted mellem leg, afslapning og madlavning – enten over et glas saftevand eller rødvin.

Placeret mellem Ringkøbing fjord og Stadil fjord, kun 1300 m. fra Vesterhavet og med blot en smuttur i bil til både Søndervig og Ringkøbing, er I her landet lige midt i den smukke vestjyske natur, hvorfra I har adgang til en vifte af gode ferieoplevelser; om det er strandtur, et besøg i bunkerne, aktiviteter eller shopping i én af de nærliggende byer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 2.347
Byggeår:1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...