4-stjernet poolhus på Lodbjerg Hede med spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Brunbjergvej 61, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6959
12 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Husdyr tilladt
Max 16
Swimmingpool
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

I det naturskønne område på Lodbjerg Hede ligger dette store, firestjernede poolhus med plads til i alt 12 personer. Sommerhuset på Brunbjergvej 61 har både et spabad og sauna og en dejlig lukket terrasse, som er perfekt til mindre børn og hunde, og hvor familien kan samles over gril

Stort poolhus med spa og sauna

For enden af en stikvej finder man dette hyggelige poolhus, der er stort nok til at huse flere familier. Huset er fordelt på 5 soverum hvoraf de 3 har dobbeltsenge og der er også en lille hems, hvor de yngste i familien kan hygge sig med ipad eller spillekonsoller. Stuen har et integreret køkken og det åbne stuerum indbyder til mange timers hyggeligt samvær. Sommerhuset har 2 badeværelser, hvor det ene badeværelse fører ud til saunaen og poolrummet og den dejlige poolafdeling. Poolen er udstyret med en svømmetræner, så man kan svømme imod strømmen og få trænet lidt i ferien også. Der er også en lille rutschebane.

God lukket terrasse og gynge til børnene

Huset ligger på en fredfyldt grund, der afskærmes af omkringliggende træer. På denne måde kan man holde ferie i fred og ro, og børnene kan gynge, spille fodbold og lege i sandkassen udenfor, mens mor og far ser på fra terrassen.

Terrassen ligger sydøst for huset, så her har man sol det meste af dagen, og den er ideel til hyggelige grillaftener. Terrassen er også helt lukket, så man kan roligt lade mindre børn og hunde gå rundt på egen hånd her. Der er et skur til opbevaring af fx. medbragte cykler. Desuden er der monteret et solvarmeanlæg og to varmepumper i huset, som sikrer en besparelse i elforbruget, i forhold til et normalt poolhus. Luft til vand-varmepumpe til opvarmning af poolvandet, mens luft til luft-varmepumpen sørger for opvarmningen af køkken-alrummet. 

Tæt på Vesterhavet

Vesterhavet og Søndervig er naturligvis den helt store attraktion for de fleste feriegæster. Og det ligger ikke langt fra huset, så her det oplagt at gå nogle dejlige ture, bygge sandslotte med børnene, og hoppe i bølgerne, når solen er på sit højeste. Søndervig ligger godt 3 km fra huset, og her er der gode muligheder for shopping og cafebesøg.

Er man lystfisker er der kun få hundrede meter til en Put & Take fiskesø, ligesom områdets 27 hullers helårsgolfbane er ca. 2 km fra huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6959

D.
sagde , Danmark

Dejlige omgivelser og roligt område og ikke langt til søndervig

D.
sagde , Sønder Omme

God ferie hus. Fin pool. Dejligt lyst og rent feriehus.

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med god indretning og god plads. Poolrummet er skønt og børnene syntes, at det var fedt med rutchebanen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:200 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2013 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge, 2 Etagesenge, 3 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...