Fredfyldt grund og et charmerende hus med stor fryser

4
icon
icon
icon
icon

Granalle 9, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6999
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et spændende sommerhus til 6 personer på Lodbjerg Hede. Huset er bygget på en fredfyldt grund omgivet af træer, hvor man næsten altid kan finde læ. I forbindelse med huset er der et sammenbygget anneks med 2 soveværelser. Der er gode terrasser, heraf flere som er overdækkede.

Sommerhuset er beliggende på en fredfyldt grund

Dette sommerhus er placeret på en skøn, læfyldt og fredfyldt naturgrund på Lodbjerg Hede. Her kan man være sig selv, også når man nyder udelivet på en af de mange terrasser, som der er rundt omkring huset. Næsten lige meget hvordan vejret er, vil man kunne finde læ, skygge og ro, idet der er flere store og overdækkede terrasser.

Det er et charmerende og smagfuldt indrettet hus

I dette hus vil man opleve indretningen og møblerende smagfuldt og charmerende. Der er træloft til kip, og en hyggelig alkove, og har man børn med, vil de nyde de to soveværelser i det tilknyttede anneks, hvor de kan være sig selv og alligevel være en del af samværet i huset. I badeværelset er der spa, og køkkenet er veludstyret, bla. med en god og stor fryser.

Trækvogn og en ekstra fryser kan lejes hos Esmarch

Hos Esmarch kan man leje en trækvogn til transport i området omkring huset eller ved stranden. Er man lystfisker og har behov for en ekstra fryser, kan dette også lejes hos Esmarch, både til afhentning på kontoret eller ved levering i huset mod et lille tillæg.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6999

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohlgefühlt.
Das Oberlicht im Wohn-Esszimmer ist toll, der Alkoven auch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr helles großzügiges geschnittenes Familienfreundliches Ferienhaus mit ausreichenden Wohnessbereich und Außenanlage.Die Kinder haben einen schönen Rückzugsort im vorderen Bereich vor den Kinderzimmern.
Der Außenbereich ist für die Kinder optimale mit einen Sandkasten, bei Bedarf mit einer Nestschaukel ausgestattet.Eine Grundausstattung an Sandspielzeug ist auch vorhanden. Eine kleine CD,DVD, Romane und Kinderbücher in dänisch ist auch dabei.

DE
D.
sagde , Hamburg

Ein gut eingerichtetes Ferienhaus in sehr schöner, ruhiger Lage. Durch die Überdachung kann man auch an windigen bzw. regnerischen Tagen draußen sitzen. Sehr gemütlich ist auch der mit Korbmöbeln einge-
richtete Zwischenraum.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.439
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...