Trestjernet sommerhus i rolige omgivelser i Lodbjerg Hede

3
icon
icon
icon

Fyrreallé 9, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: KW1366
8 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Det hyggelige sommerhus på Fyrreallé 9 i Lodbjerg Hede sætter rammen for en dejlig ferie. Her kan I nyde de naturskønne omgivelser på den overdækkede terrasse eller sænke skuldrene i husets sauna og spa. Og så er der ovenikøbet kun 1600 meter til vandet. I sommerhuset er der plads til 8 personer fordelt på 4 værelser, så I kan sagtens invitere bedsteforældrene med på ferie.

Hyggelig indretning, der oser af klassisk sommerhusstemning

Når I træder ind i sommerhuset på Fyrreallé, vil I formentlig føle jer hjemme øjeblikkeligt. Huset virker indbydende og lyst, hvilket i høj grad skyldes det høje loft til kip og de store vinduespartier, der reflekterer lyset i rummet. Og uden for vinduerne? Der findes den mest mageløse udsigt af åbne græsarealer omkranset af træer.
 
Det store køkkenalrum vil uden tvivl blive jeres samlingspunkt under ferien. Rummet er velindrettet med forskellige afdelinger, der alle er udstyrede med gode møbler. I sofaafdelingen er der rigeligt med bløde siddepladser til alle gæster, så I alle kan smække benene op og se en god film i tv eller spille et slag kort rundt om sofabordet. Og fra pladsen i sofaen kan I både nyde udsigten og den dejlige varme fra brændeovnen.

Nyd feriedagene med sauna og spabad

Drømmer I om feriedage med ekstra wellness-luksus? Så er sommerhuset i Lodbjerg Hede helt sikkert det rette valg. Huset er nemlig indrettet med både spa og sauna. Og I vil utvivlsomt flokkes om at hoppe en tur i spabadet.
 
Både spabad og sauna ligger i forbindelse af det ene af husets 2 toiletter. Her er der også bruseniche og gulvvarme. Det andet toilet er ligeledes udstyret med gulvvarme.

Skøn naturgrund: Paradis for dyrelivet

Der er ingen tvivl om, at den smukke naturgrund er et stort trækplaster. Her kan I nyde dagene med solbadning, leg på græsplænen eller grillhygge om aftenen. Terrassen er delvist overdækket, så I kan nyde den friske vestjyske luft selv på regnvejrsdage.
 
Selve grunden er omkranset af træer og buske, og I vil formentlig føle det som om, I befinder jer i jeres helt eget paradis. Men det er faktisk ikke kun jer, der kan nyde godt af paradistilstanden på naturgrunden. Et stort område på grunden står med uberørt græs, således insekter og dyreliv kan trives på bedste vis.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:102 / 2.400
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...