Pragtfuldt sommerhus i Lodbjerg Hede på skøn naturgrund

3
icon
icon
icon

Fyrrealle 11, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: KW1389
8 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

En sommer tilbragt i forbindelse med naturen lyder for mange som en sand ferie. Med dette skønne sommerhus på Fyrrealle 11 på Lodbjerg Hede er det netop, hvad I får. Her er der plads til 8 personer i det 102m2 store sommerhus fra 2001, der også byder på forkælelse i form af sauna og spabad.

Nyd sommeren på naturgrunden, der er oplagt til børnefamilien

Omgivelserne omkring sommerhuset i Lodbjerg Hede giver de bedste forudsætninger for en dejlig ferie for hele familien. Huset er placeret på en smuk naturgrund, der er omgivet af træer og buske som virker afskærmende for vind og vejr. Man kan derfor roligt sige, at der i den grad er mulighed for at nyde roen og den smukke natur samt nyde jeres ferie ugeneret for forbipasserende.
Derudover er der rig mulighed for at indtage den hyggelige terrasse med forskellige aktiviteter og gøremål. Her kan I blandt andet solbade, hygge med en god bog i liggestolen eller vende bøffer på grillen.
 
Skulle der være optakt til leg, indbyder området omkring huset i høj grad også til det. Den store grønne græsplæne er ideel til boldspil eller vandkamp for familiens medlemmer. Og jeres børn kommer ikke til at kede sig, når de opholder sig udendørs på Fyrrealle 11. Det skal husets klatre/gyngestativ og sandkasse med garanti sørge for.

Lys og imødekommende sommerhusstemning med brændeovn

Stemningen i sommerhuset på Lodbjerg Hede er lys og imødekommende grundet de store vinduespartier, der udgør den ene ende af husets gavl. Gennem vinduerne kan I nyde den smukke natur udenfor, mens I lytter til ildens knitren i brændeovnen.
 
Den lyse og hyggelige stemning er gennemgående for sommerhuset. Der hersker på flere måder en vaskeægte sommerhusidyl i huset, hvilket blandt andet kan tilskrives de lyse panelvægge, den åbne planløsning og de store åbne rum. Samtidig er indretningen hyggelig og enkel, og I vil uden tvivl hurtigt kunne føle jer hjemme i huset.

Et sommerhus med spa og sauna

Når man holder ferie, er det dejligt med lidt ekstra forkælelse, som ikke er på skemaet i hverdagen. Det har I også mulighed for med sommerhuset på Lodbjerg Hede. Her kan I nemlig benytte den skønne sauna og det dejlige spabad.
 
Det er også oplagt at gøre brug af saunaens lyksalige varme på de kolde dage, hvor I har været en tur ved vandet for at bade. Vandet ligger kun en lille gåtur på 1600 meter fra sommerhuset og kan derfor nemt blive en daglig destination under jeres ferieophold.

Det siger vores gæster om sommerhuset KW1389

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med 4 gode værelser. 2 gode badeværelser. Stille grund.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:102 / 2.435
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...