Stråtæktshus med sauna og udestue i Fjand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sdr Fjandvej 10, Fjand

- Sommerhusnr.: L6036
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil I gerne tilbringe jeres ferie i et ægte stråtækt hus i Fjand. Så er det 4-stjernede feriehus på Sdr. Fjandvej 10 lige noget for jer. Der er plads til op til 6 personer i dette feriehus, og jeres hund er også meget velkommen. For den rette mængde afslapning er der en sauna i huset. Hvis I er på ferie med venner, giver de to badeværelser jer også mulighed for lidt privatliv. Et højdepunkt i feriehuset er udestuen. Her kan I gøre jer det behageligt på stormfulde og regnfulde dage med en varm kop kaffe. Hvis I ankommer med jeres elbil, har I mulighed for at oplade jeres denne ved feriehuset.

Hus med stråtag med sauna og vinterhave

Når I træder ind i sommerhuset på Sdr. Fjandvej 10, vil I blive modtaget af lyse og hyggelige omgivelser. Feriehusets hjerte er det store L-formede opholdsrum, som forbinder køkken, stue og spiseafdeling. Her kan I lave mad sammen, spille spil eller se en god film. Brændeovnen i opholdsstuen sørger for den ægte feriehusstemning og en fantastisk varme, som også udstråler en helt særlig hygge. Der er også en luft til vand varmepumpe. Ved siden af opholdsstuen finder I feriehusets udestue. Her kan I nyde jeres første kaffe med udsigt til haven om morgenen, når det endnu ikke er varmt udenfor.

Efter en lang og begivenhedsrig dag kan I trække jer tilbage til de 3 soveværelser for at genoplade batterierne. To soveværelser er udstyret med en dobbeltseng, mens det tredje soveværelse har 2 enkeltsenge. Hvis I ønsker at ankomme med hele familien eller vennerne, giver ferieboligen jer den bedste mulighed for det, da den er udstyret med i alt 2 badeværelser, så der vil ikke være trafikprop foran badeværelset om morgenen. Det ene af de to badeværelser har sin egen sauna, så I efter en lang gåtur ved stranden igen kan få varmen. Der er også er stort badekar i badeværelset.

Lukket terrasse og sandkasse

Feriehuset på Sdr. Fjandvej 10 ligger på en stor, skøn grund med smukke syd- og østvendte terrasser. Her er skønne rododendron, der blomstrer i maj. Til grunden er der en lille skov, hvor de har lavet en lille sti, man kan gå rundt på. De har plantet 500 træer på grunde.Den østvendte terrasse er åben og perfekt til at nyde dagens første kaffe, mens I ser solopgangen. Den sydvendte terrasse er indhegnet, så I behøver ikke at bekymre jer om, at jeres hund eller børn går på opdagelse alene, mens I slapper af i solen og nyder en kold drink. Feriehuset har også en gasgrill, så I kan afslutte en begivenhedsrig dag med en grillaften.

Tæt på Thorsminde og stranden

Fra feriehuset er der ca. 1 km til stranden og det brusende Vesterhav, så I kan altid gå en lang tur med jeres hund. Et besøg ved Vesterhavet og de lange sandstrande er en oplevelse i alt slags vejr. Et højdepunkt i nærheden af Thorsminde er “Marens Maw” – en klit, som I kan bestige, og hvorfra I har en fantastisk udsigt ud over Vesterhavet. Lidt længere mod nord ligger den lille fiskerby Thorsminde, hvor du kan købe din friske fisk til aftensmaden eller en softice efter en lang gåtur.

Det siger vores gæster om sommerhuset L6036

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles sehr modernes Haus in ruhiger Lage. Sehr gemütlich und sauber. Geschmackvoll. Top

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll eingerichtet Ferienhaus. Sehr gemütlich und man fühlt sich direkt zu Hause.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus, welches keinen Wunsch übrig lässt. Wer die Ruhe sucht ist hier bestens aufgehoben. Für Hund u Mensch sehr geeignet.
Zirka 1,5 km zu Strand fußläufig sind das 20 Minuten durch die Natur.
Wir haben uns wie Zuhause gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:123 / 4.586
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...