Stort sommerhus til 18 personer med swimmingpool, spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 64, Husby

- Sommerhusnr.: L6970

Dette store poolhus i Husby rummer plads til hele 18 personer og 3 hunde. Her er der lagt op til en storslået familieferie ved Vesterhavet med underholdning for alle. Den store poolafdeling har både swimmingpool med rutsjebane, spabad og sauna. Hele den stråtækte herlighed er beliggende på en mere end 5.000 kvadratmeter stor naturgrund.

Aktiv og alsidig ferie med op til 18 feriegæster og 3 hunde

Det stråtækte poolhus på Bækbyvej 64 sætter rammerne for en aktiv og alsidig ferie, hvor der er god plads til hele familien. Her får I hele 244 velindrettede kvadratmeter, hvor både det praktiske og fornøjelserne er tænkt ind.

De 18 sovepladser fordeler sig på 7 soveværelser. Tre af værelserne er indrettet med dobbeltsenge, et enkelt værelse med to enkeltsenge, mens de sidste to værelser har køjesenge – perfekt til børnene, der rigtig kan få lov til at bygge hule.

Stor poolafdeling med swimmingpool, rutsjebane, spabad og sauna

Højdepunktet på ferien er uden tvivl den store poolafdeling, hvor alles interesser er taget i betragtning. I swimmingpoolen på ca. 32 kvm kan vandhundene plaske løs, og børnene vil elske at tage en tur på rutsjebanen. Imens kan andre se til fra det lækre spabad med plads til op til 6 personer ad gangen.

Fra det tilstødende badeværelse er der indgang til saunaen, hvor I hurtigt kan blive tørre igen efter en forfriskende badedag. I saunaen er der også god mulighed for at blive forkælet med en god gang afslapning. 

Masser af plads til afslapning og leg – kæmpe naturgrund i Husby

’Masser af plads’ er vist et synonym for ferieadressen. I kommer til at bo på en mere end 5.000 kvadratmeter stor naturgrund i Husby, omgivet af høje grantræer, der skiller jer fra naboerne.

På den afskærmede terrasse er der sørget for godt med havemøbler og liggestole, så I kan nyde de solrige dage i fulde drag. Både hundene og børnene vil elske den store græsplæne, hvor der er rig mulighed for leg og boldspil, mens I slapper af på terrassen. Til glæde for de yngste feriegæster er der både sandkasse og gyngestativ.

Rund en god feriedag af med en hyggelig grillmiddag i aftensolen, hvor I sammen kan planlægge morgendagens spændende udflugter – måske skal I en tur til stranden, i den nærliggende hundeskov eller besøge den smukke Husby Klitplantage?Soverum:7
Bolig-/Grundareal:244 / 5.012
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...