Stort sommerhus til 18 personer med swimmingpool, spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 64, Husby

- Sommerhusnr.: L6970
18 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
ca. 32
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette store poolhus i Husby rummer plads til hele 18 personer og 3 hunde. Her er der lagt op til en storslået familieferie ved Vesterhavet med underholdning for alle. Den store poolafdeling har både swimmingpool med rutsjebane, spabad og sauna. Hele den stråtækte herlighed er beliggende på en mere end 5.000 kvadratmeter stor naturgrund.

Aktiv og alsidig ferie med op til 18 feriegæster og 3 hunde

Det stråtækte poolhus på Bækbyvej 64 sætter rammerne for en aktiv og alsidig ferie, hvor der er god plads til hele familien. Her får I hele 244 velindrettede kvadratmeter, hvor både det praktiske og fornøjelserne er tænkt ind.

De 18 sovepladser fordeler sig på 7 soveværelser. Fem af værelserne er indrettet med kontinentale dobbeltsenge, og de sidste to værelser har køjesenge – perfekt til børnene, der rigtig kan få lov til at bygge hule.

Stor poolafdeling med swimmingpool, rutsjebane, spabad og sauna

Højdepunktet på ferien er uden tvivl den store poolafdeling, hvor alles interesser er taget i betragtning. I swimmingpoolen på ca. 32 kvm kan vandhundene plaske løs, og børnene vil elske at tage en tur i rutsjebanen. Imens kan andre se på fra det lækre spabad med plads til op til 4 personer ad gangen.

Fra det tilstødende badeværelse er der indgang til saunaen, hvor I hurtigt kan blive tørre igen efter en forfriskende badedag. I saunaen er der også god mulighed for at blive forkælet med en god gang afslapning. Indretningen af huset er gennemtænkt, og gør det muligt at følge med i aktiviteterne i poolområdet fra både køkken og stue.

Masser af plads til afslapning og leg – kæmpe naturgrund i Husby

’Masser af plads’ er vist et synonym for ferieadressen. I kommer til at bo på en mere end 5.000 kvadratmeter stor naturgrund i Husby, omgivet af høje grantræer, der skiller jer fra naboerne. Legeområdet byder på gynger, trampolin, klatretårne, hængebro, rutschebane og sandkasse. Her sætter kun fantasien grænser for små og stores leg. Glæd jer til at blive udfordret i boldspil på volleyballbanen eller ved de to fodboldmål.

Både hundene og børnene vil elske den store græsplæne, hvor der er rig mulighed for leg og boldspil, mens I slapper af på terrassen. Til glæde for de yngste feriegæster er der både sandkasse og gyngestativ.

På den afskærmede terrasse er der sørget for godt med havemøbler og liggestole, så I kan nyde de solrige dage i fulde drag. Rund en god feriedag af med en hyggelig grillmiddag i aftensolen, hvor I sammen kan planlægge morgendagens spændende udflugter – måske skal I en tur til stranden, i den nærliggende hundeskov eller besøge den smukke Husby Klitplantage – eller en tur til en af de nærliggende hyggelige feriebyer. 

Det siger vores gæster om sommerhuset L6970

DE
D.
sagde , Deutschland

Schöne Lage. Sehr gepflegtes Haus, toller Außenbereich und sehr schöne Poolanlage.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Ausstattung war sehr gut, nur die Küche könnte etwas überarbeitet werden.

DK
D.
sagde , Danmark

Hus med masser af plads både ude og inde.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus entspricht der Darstellung im Internet. Für uns sehr positiv waren die vielen verschiedenen Sport-und Spielangebote für Kinder unterschiedlichen Alters.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:244 / 5.012
Renoveret / Byggeår:2024 / 2007

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...