Stort sommerhus til 18 personer med swimmingpool, spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 64, Husby

- Sommerhusnr.: L6970
18 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
ca. 32
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette store poolhus i Husby rummer plads til hele 18 personer og 3 hunde. Her er der lagt op til en storslået familieferie ved Vesterhavet med underholdning for alle. Den store poolafdeling har både swimmingpool med rutsjebane, spabad og sauna. Hele den stråtækte herlighed er beliggende på en mere end 5.000 kvadratmeter stor naturgrund.

Aktiv og alsidig ferie med op til 18 feriegæster og 3 hunde

Det stråtækte poolhus på Bækbyvej 64 sætter rammerne for en aktiv og alsidig ferie, hvor der er god plads til hele familien. Her får I hele 244 velindrettede kvadratmeter, hvor både det praktiske og fornøjelserne er tænkt ind.

De 18 sovepladser fordeler sig på 7 soveværelser. Fem af værelserne er indrettet med dobbeltsenge, og de sidste to værelser har køjesenge – perfekt til børnene, der rigtig kan få lov til at bygge hule.

Stor poolafdeling med swimmingpool, rutsjebane, spabad og sauna

Højdepunktet på ferien er uden tvivl den store poolafdeling, hvor alles interesser er taget i betragtning. I swimmingpoolen på ca. 32 kvm kan vandhundene plaske løs, og børnene vil elske at tage en tur i rutsjebanen. Imens kan andre se på fra det lækre spabad med plads til op til 4 personer ad gangen.

Fra det tilstødende badeværelse er der indgang til saunaen, hvor I hurtigt kan blive tørre igen efter en forfriskende badedag. I saunaen er der også god mulighed for at blive forkælet med en god gang afslapning. Indretningen af huset er gennemtænkt, og gør det muligt at følge med i aktiviteterne i poolområdet fra både køkken og stue.

Masser af plads til afslapning og leg – kæmpe naturgrund i Husby

’Masser af plads’ er vist et synonym for ferieadressen. I kommer til at bo på en mere end 5.000 kvadratmeter stor naturgrund i Husby, omgivet af høje grantræer, der skiller jer fra naboerne. Legeområdet byder på gynger, trampolin, klatretårne, hængebro, rutschebane og sandkasse. Her sætter kun fantasien grænser for små og stores leg. Glæd jer til at blive udfordret i boldspil på volleyballbanen eller ved de to fodboldmål.

Både hundene og børnene vil elske den store græsplæne, hvor der er rig mulighed for leg og boldspil, mens I slapper af på terrassen. Til glæde for de yngste feriegæster er der både sandkasse og gyngestativ.

På den afskærmede terrasse er der sørget for godt med havemøbler og liggestole, så I kan nyde de solrige dage i fulde drag. Rund en god feriedag af med en hyggelig grillmiddag i aftensolen, hvor I sammen kan planlægge morgendagens spændende udflugter – måske skal I en tur til stranden, i den nærliggende hundeskov eller besøge den smukke Husby Klitplantage – eller en tur til en af de nærliggende hyggelige feriebyer. 

Det siger vores gæster om sommerhuset L6970

D.
sagde , Danmark

Det er femte år jeg lejer pool hus og vi har aldrig været bedre tilfreds. Dejligt rent. Også badeforhæng

D.
sagde , Malling

Et dejlig og hyggelig feriehus, dejlig med to soveafdelinger, dejlig og trygt at man kunde se poolen fra stuen. Har overvejet at leje samme hus igen

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med plads til 18 gæster, hvor der var plads til børn og voksne. Stort tv som især de i he. Var interesseret i. Pool dejlig stor.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:244 / 5.012
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 4 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...