Femstjernet feriehus til 6 personer med sauna, badekar og udsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Svollingvej 30, Vester Husby

- Sommerhusnr.: L6977
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På en kæmpestor naturgrund i Husby ligger dette femstjernede feriehus med plads til 6 personer. Den moderne indretning i flotte kvalitetsmaterialer opfylder enhver gæsts feriedrømme, og sommerhuset gemmer på flere fede highlights – blandt andet sauna og badekar. Fra terrassen har I en smuk udsigt til det det vestjyske klitlandskab, og både stranden og nærmeste indkøb ligger få minutters kørsel fra feriehuset. Hund er også tilladt!

Moderne og stilfuld indretning med brændeovn, badekar og sauna

Velkommen på Svollingvej 30 – en ferieadresse, hvor der bestemt ikke mangler noget. Ferieboligen er opført i 2020 i moderne og stilfulde kvalitetsmaterialer, stadigvæk med et strejf af den klassiske sommerhusstemning med brændeovn i stuen og en naturskøn udsigt gennem vinduerne til Husbys lyngklædte hedelandskab.

Både opholdsrummet, soveværelset og feriehusets 2 badeværelser er udstyret med gulvvarme, og der er også en energibesparende varmepumpe, så I altid har et behageligt rumklima uden store omkostninger. I får desuden en hurtig og stabil internetforbindelse, så I kan streame film og serier på sofaen på jeres iPad’s og computere.

Der er 2 badeværelser i feriehuset, så I undgår, at der opstår kø til badet, når der er fuldt hus. Det største af badeværelserne er tilmed indrettet med badekar, og herfra er der også indgang til saunaen. Der er altså masser af mulighed for afslapning og wellness på ferien!

Kæmpestor naturgrund, afskærmet terrasse og smuk udsigt

På den delvist afskærmede terrasse kan I nyde den friske luft og den smukke udsigt til de vestjyske klitter. Der er sørget for både havemøbler, liggestole og en praktisk gasgrill, så I har de bedste forudsætninger for at rykke udenfor, når vejret er til det. Der er en lademulighed til elbiler ved feriehuset (EW-link – STD-T25 16 Ampere).

Feriehusets beliggenhed er både rolig og naturskøn – på en mere end 5.000 kvadratmeter stor naturgrund. Den store græsplæne inviterer til leg og boldspil, og også hunden vil elske at få lov til at snuse omkring, mens I drikker et koldt glas rosé i solen.

Der er kun en kort køretur fra ferieadressen til den nærmeste indkøbsmulighed og en lang række smukke udflugtsmål – både det brusende Vesterhav, Husby Klitplantage og en hundeskov.

 

Lademulighed til elbiler: EW-link – STD-T25 16 Ampere

Det siger vores gæster om sommerhuset L6977

D.
sagde , Danmark

Godt veludstyret sommerhus der mangler ingenting

D.
sagde , Danmark

Dejligt nyt hus, fin indretning, der er kun god feedback

D.
sagde , Korsør

Helt fantastisk sommerhus med skøn beliggenhed op til Husby plantage.
Der er alt hvad man har brug for. Vi kommer igen igen …

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 5.029
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...