Femstjernet feriehus til 6 personer med sauna, badekar og udsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Svollingvej 30, Husby

- Sommerhusnr.: L6977
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en kæmpestor naturgrund i Husby ligger dette femstjernede feriehus med plads til 6 personer. Den moderne indretning i flotte kvalitetsmaterialer opfylder enhver gæsts feriedrømme, og sommerhuset gemmer på flere fede highlights – blandt andet sauna og badekar. Fra terrassen har I en smuk udsigt til det det vestjyske klitlandskab, og både stranden og nærmeste indkøb ligger få minutters kørsel fra feriehuset. Hund er også tilladt! Feriegæster der rejser med elbil, vil sikkert også glæde sig over der er mulighed for at lade bilen ved sommerhuset. 

Moderne og stilfuld indretning med brændeovn, badekar og sauna

Velkommen på Svollingvej 30 – en ferieadresse, hvor der bestemt ikke mangler noget. Ferieboligen er opført i 2020 i moderne og stilfulde kvalitetsmaterialer, stadigvæk med et strejf af den klassiske sommerhusstemning med brændeovn i stuen og en naturskøn udsigt gennem vinduerne til Husbys lyngklædte hedelandskab.

Både opholdsrummet, soveværelset og feriehusets 2 badeværelser er udstyret med gulvvarme, og der er også en energibesparende varmepumpe, så I altid har et behageligt rumklima uden store omkostninger. I får desuden en hurtig og stabil internetforbindelse, så I kan streame film og serier på sofaen på jeres iPad’s og computere.

Der er 2 badeværelser i feriehuset, så I undgår, at der opstår kø til badet, når der er fuldt hus. Det største af badeværelserne er tilmed indrettet med badekar, og herfra er der også indgang til saunaen. Der er altså masser af mulighed for afslapning og wellness på ferien!

Kæmpestor naturgrund, afskærmet terrasse og smuk udsigt

På den delvist afskærmede terrasse kan I nyde den friske luft og den smukke udsigt til de vestjyske klitter. Der er sørget for både havemøbler, liggestole og en praktisk gasgrill, så I har de bedste forudsætninger for at rykke udenfor, når vejret er til det. Der er en lademulighed til elbiler ved feriehuset (EW-link – STD-T25 16 Ampere). Der er også et ekstra køleskab med fryser i skuret. 

Feriehusets beliggenhed er både rolig og naturskøn – på en mere end 5.000 kvadratmeter stor naturgrund. Den store græsplæne inviterer til leg og boldspil, og også hunden vil elske at få lov til at snuse omkring, mens I drikker et koldt glas rosé i solen.

Der er kun en kort køretur fra ferieadressen til den nærmeste indkøbsmulighed og en lang række smukke udflugtsmål – både det brusende Vesterhav, Husby Klitplantage og en hundeskov.

 

Lademulighed til elbiler: EW-link – STD-T25 16 Ampere

Det siger vores gæster om sommerhuset L6977

DK
D.
sagde , Danmark

Et virkeligt dejligt hus, hvor der ikke der noget at sætte fingeren på, og hvor der er hvad der er brug for. Et hus man kan mærke bliver passet på. Skøn beliggenhed med udsigt over marker og tæt på skov og strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für einen Urlaub mit 6 Personen ( in unserem Fall waren es 2 Familien mit je einem Kind) sehr gut geeignet. Es bietet genügend Platz um sich wohl zu fühlen. Es ist in einem sehr gepflegten und neuen Zustand. Mit dem großen Garten und der ruhigen Lage ist es optimal um dem Alltag zu entfliehen!
Wir hatten eine tolle Zeit und können es wärmstens weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum zweiten Mal in diesem wunderschönen Haus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 5.029
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Husby og Vester Husby

Sommerhuse i Husby og i det vestlige område af Vester Husby er meget populære! Dette skyldes især de rummelige grunde og den nære beliggenhed til vestkysten. Mange af husene i dette område har en helt særlig stil med stenmure og stråtage, og de ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet – hvad enten det er i klitterne eller tæt på Husby Klitplantage, der er kendt for sine store nåleskove.

Et lille fun fact: I Vester Husby er det en regel, at alle huse skal have stråtag og ydervægge lavet af sten eller bygget som træskeletbygning. Du vil hurtigt opdage på din ferie i et sommerhus i Husby, at denne regel stadig eksisterer.

Husby og Vester Husby er det perfekte tilflugtssted for en afslappende ferie. Det rolige område er præget af sin nærhed til store nåleskove og det traditionelle klithedelandskab, samtidig med at det giver let adgang til en bred vifte af aktiviteter, attraktioner og byer.

Uanset om du vil nyde en imponerende solnedgang over Vesterhavet eller tage på en vandretur i plantagen, kan du gøre det som par, familie eller i selskab med din firbenede ven. En ferie i et sommerhus i Vester Husby er det ideelle valg for en ferie omgivet af smuk natur.

Beliggenhed og landskab: En ferie i Husby bringer dig tættere på Vesterhavet, de smukke, vidtstrakte nåleskove og de karakteristiske klitlandskab, der gør den jyske vestkyst så unik. De store grunde, ofte omkranset af træer, garanterer en en særlig følelse af fred og ensomhed. Her kan du også opleve det rige dyreliv, lige fra skovfugle til vilde dyr på landet.

Shopping: I nærheden, cirka 10 km væk, finder du Ulfborg. Her kan du boltre dig sammen med børnene i Vestjydsk Fritidscenters indendørs swimmingpool eller nyde en afslappende gåtur rundt i byens forskellige butikker.

Seværdigheder og udflugter:

  • Husby Kirke
  • Husby Klitplantage med badesøen ’Skavemose’
  • Kaj Munks Præstegaard
  • Vedersø Ridecenter
  • Betonbunker på stranden ved Vester Husby (levn fra 2. Verdenskrig)
  • Thorsminde Havn
  • Strandingsmuseum St. George
  • Holstebro – en handelsby med mange indkøbsmuligheder

Muligheder for aktiviteter: Vandring, cykling, svømning i skovsøen “Skavemosen”, afslapning på stranden, udforskning af Nordsøcykelruten og fiskeri i forskellige vande i og omkring Vester Husby.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger nordøst for klitplantagen, hvor hunde kan løbe frit året rundt. Alt i alt byder Vester Husby på en variereret blanding af ro, natur og kultur, hvilket gør det til en perfekte feriedestination for børn og voksne i alle aldre og med forskellige interesser.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...