Stort og rummeligt poolhus med spabad og sauna i Sdr. Fjand

3.5
icon
icon
icon
icon

Sdr. Fjandvej 36, Sdr. Fjand

- Sommerhusnr.: LL1028
14 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Max 25
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Sdr. Fjandvej 36 er dejligt rummeligt. På 212 kvadratmeter er der 6 soveværelser, 3 badeværelser og et stort opholdsrum – ej at forglemme det lækre poolområde med swimmingpool, spabad og adgang til sauna. Hele 14 personer og 2 hunde kan nyde en skøn ferie sammen i dette sommerhus, der er perfekt til den helt store familieferie.

Poolområde med stor swimmingpool, spabad og sauna

Det helt store højdepunkt i sommerhuset på Sdr. Fjandvej 36 er uden tvivl poolområdet. Her venter jer en 25 m2 stor swimmingpool med rutsjebane, hvor voksne såvel som børn kan slå sig løs i en masse forskellige vandlege. Skulle I få brug for en pause, kan I sætte jer til rette i loungemøblerne, inden legene igen fortsætter.

Til de, der hellere vil slappe af, er det bare at læne sig tilbage i det lækre spabad, der også er at finde i poolområdet. Her kan I være sikre på at få en god gang afslapning, mens resten af feriegæsterne giver den gas i poolen.

Top det hele af med en tur i den skønne sauna, der er adgang til fra poolområdet. Her kan I blive varmet godt igennem og slappe fuldstændig af efter mange aktive timer i poolområdet.

Firestjernet sommerhus med komfortabel og rummelig indretning

Sommerhuset på 212 kvadratmeter er rummeligt og godt indrettet, så der er masser af plads til alle 14 gæster og 2 hunde. Hele 6 soveværelser, der er indrettet med enten dobbeltsenge, enkeltsenge eller køjesenge, samt 3 badeværelser, alle med gulvvarme, er at finde i det lækre feriehus.

Desuden er der også et stort opholdsrum, hvor stue og køkken er samlet, som helt sikkert kommer til at udgøre centrum for jeres ferie. Her er der god mulighed for at tilbringe mange hyggelige stunder sammen. 

Stor grund med masser af plads – sandkasse, gynge og fodboldmål

Sommerhuset ligger på en stor grund på mere end 4.000 m2. Her har I masser af plads at boltre jer på, og der er mange muligheder i den store have. Til børnene er der både en sandkasse og et gyngestativ, som de kan få masser af glæde af under ferien. I haven finder I også 2 fodboldmål, og hvorfor så ikke få gang i en fodboldturnering?

Mens nogle leger i haven, kan andre slappe af på sommerhusets store lukkede solterrasse. Her har I både havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan læne jer tilbage i og læse en god bog, mens I nyder ferien og det gode vejr. Saml jer på terrassen om aftenen og slut feriedagene af sammen med lækker mad lavet på grillen og kolde drikkevarer.

Tag på udforskning i Sdr. Fjand

I Sdr. Fjand er der masser af natur at udforske. Når I skal til Vesterhavet, der kun ligger 1,3 kilometer væk, kan I tage turen til fods eller på cykel for at udforske området og naturen undervejs.

Fra Sdr. Fjand kan I også tage på tur og opleve nogle af de omkringliggende byer. I kan køre en tur nordpå til Thorsminde og opleve havnen eller gå en tur på molen, eller I kan tage en tur til feriebyen Søndervig, der byder på indkøbsmuligheder, butikker at shoppe i og skønne restauranter.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1028

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med god indretning.

D.
sagde , Danmark

Super fint poolhus hvor der ikke manglede noget. Et lille minus var at køkkenet ikke var så stort.

D.
sagde , Danmark

Super familievenligt feriehus og rigtig god indretning. Vi overvejer lige nu næste booking deri. Kæmpe succes.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:212 / 4.433
Renoveret / Byggeår:2019 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...